Alcoholweger Richter&Tralles 0-100%

Fabricaat Amarell GmbH & Co. KG (H 850 262).

Alcoholweger Richter & Tralles 0-100%

  • Alcoholmeter
  • Voor handelsdoeleinden
  • Volgens Richter en Tralles
  • Meetbereik 0 tot 100 %
  • Onderverdeling 1 %
  • Lengte 260 mm
  • Normale uitvoering
  • Zonder thermometer

H850262

(0 reviews)
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Alcoholmeter: Richter&Tralles

Bent u op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige manier om het alcoholpercentage in uw vloeistoffen te meten? De Alcoholweger Richter & Tralles 0-100% van Amarell is het antwoord. Deze hoogwaardige alcoholmeter is essentieel voor zowel professionele als amateurgebruik. Met een meetbereik van 0 tot 100%, kunt u nauwkeurig het alcoholpercentage vaststellen, wat cruciaal is voor handelsdoeleinden, kwaliteitscontrole of gewoon voor uw persoonlijke interesse. Koop nu uw alcoholmeter bij InstruLabo en verzeker uzelf van precisie in elke druppel.

Hoe werkt een alcoholmeter?

De Alcoholweger Richter & Tralles is niet alleen nauwkeurig, maar ook gebruiksvriendelijk. Het meet het alcoholpercentage door de dichtheid van de vloeistof te vergelijken met water. De meter is voorzien van een duidelijke schaalverdeling met een onderverdeling van 1%, waardoor het eenvoudig is om nauwkeurige aflezingen te doen. Plaats de meter in de vloeistof en lees het percentage direct af. Deze directheid maakt de alcoholmeter een onmisbaar instrument voor iedereen die met alcoholische vloeistoffen werkt.

Kenmerken van de alcoholweger Richter & Tralles

Deze alcoholmeter van Amarell staat bekend om zijn duurzaamheid en precisie. Met een lengte van 260 mm is hij compact en eenvoudig te hanteren. Het apparaat is vervaardigd volgens de normen van Richter en Tralles, wat een garantie is voor kwaliteit. De normale uitvoering van de meter bevat geen thermometer, wat zorgt voor een ongecompliceerde en directe meting zonder de noodzaak voor extra aanpassingen.

Waarom kiezen voor de alcoholweger van Amarell?

Kiezen voor de Alcoholweger Richter & Tralles 0-100% van Amarell, verkrijgbaar bij InstruLabo, betekent kiezen voor betrouwbaarheid en precisie. Of u nu een professionele distilleerder bent of een hobbyist, deze alcoholmeter zal voldoen aan al uw meetbehoeften. Met zijn eenvoudige bediening en nauwkeurige aflezingen is dit instrument een waardevolle aanwinst voor iedereen die met alcohol werkt.

Meer informatie
SKU 227.594
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Search engine powered by ElasticSuite