Latex Poedervrij

Welkom bij InstruLabo, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige laboratoriumbenodigdheden. Bent u op zoek naar latex handschoenen die poedervrij zijn? Zoek niet verder! Onze latex handschoenen bieden optimale bescherming en comfort voor uw laboratoriumwerkzaamheden. Ideaal voor professionals die hoge eisen stellen aan hygiëne en veiligheid. Ontdek ons uitgebreid assortiment en vind de perfecte pasvorm voor uw behoeften. Koop nu en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van InstruLabo!

... Lees meer
11 producten
Sorteer op

Veiligheid voorop met latex handschoenen poedervrij

De juiste maat handschoen is essentieel voor veilig en comfortabel werken. Onze latex handschoenen poedervrij, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn, zijn speciaal ontworpen voor een perfecte pasvorm. Ze bieden uitstekende bewegingsvrijheid en zijn tegelijkertijd sterk genoeg om te beschermen tegen chemicaliën en microbiologische gevaren. Geschikt voor diverse toepassingen in laboratoria, deze handschoenen zijn een must-have voor elke professional die precisie en veiligheid hoog in het vaandel draagt.

Beschikbare maten van latex handschoenen poedervrij

InstruLabo biedt een breed scala aan maten voor onze latex handschoenen poedervrij, zodat u altijd de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw behoeften. Of u nu kleine, middelgrote of grote handen hebt, wij hebben de juiste maat voor u:

  • S/M: Voor kleinere tot medium handen, bieden we handschoenen in maat S/M. Deze zijn ideaal voor wie precisie en comfort nodig heeft in kleinere maten​​.
  • M: Onze maat M handschoenen zijn perfect voor de meeste standaard handmaten. Ze bieden een comfortabele pasvorm en uitstekende bewegingsvrijheid​​.
  • M/L: Voor degenen die net tussen medium en large in zitten, zijn onze M/L handschoenen een uitstekende keuze. Ze bieden een goede balans tussen ruimte en nauwsluitend comfort​​.
  • L/XL: Voor grotere handen hebben we handschoenen in maat L/XL. Deze maten zorgen voor een comfortabele pasvorm zonder de bewegingsvrijheid te beperken​​.

Kenmerken en voordelen van onze latex handschoenen

InstruLabo’s latex handschoenen poedervrij blinken uit in kwaliteit. Ze verminderen het risico op huidirritaties, dankzij de poedervrije afwerking. Onze handschoenen bieden een uitstekende tactiele gevoeligheid, waardoor ze ideaal zijn voor nauwkeurig werk. Bovendien zijn ze bestand tegen scheuren en perforaties, wat zorgt voor langdurige bescherming tijdens intensief gebruik.

Waarom kiezen voor InstruLabo?

Bij InstruLabo streven we ernaar om u producten van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze latex handschoenen poedervrij zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de strenge eisen van het laboratoriumwerk. Kies voor InstruLabo en ervaar de combinatie van topkwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Bezoek onze website en bestel vandaag nog uw latex handschoenen poedervrij!

Search engine powered by ElasticSuite