Showa handschoenen

Showa is marktleider op het gebied van goede werkhandschoenen en staat bekend om innovatieve en complete productpakketten, waarbij het ongekende draagcomfort uniek is aan iedere Showa handschoen. De Showa handschoenen zijn er in verschillende soorten en maten met alle hun eigen eigenschappen. Bij InstruLabo hebben we de Showa 7540 handschoenen, de Showa 707D handschoenen en de Showa 7500PF handschoenen. Al de Showa handschoenen van InstruLabo zijn in het blauw en ideaal voor het werk in een laboratorium.

... Lees meer
20 producten
Sorteer op

Soorten Showa handschoenen 

Showa 7540

De Showa 7540 is een dunne wegwerphandschoen die uitstekende bescherming biedt tegen chemicaliën en spatten. Deze Showa handschoenen zijn gemaakt van 100% nitril en zijn 0,10 mm dik en 240 mm lang. De handschoen is dubbel gechloreerd voor een minder kleverig gevoel en extra comfort. De latexvrije, siliconenvrije en poedervrije samenstelling vermindert het risico op allergieën en irritatie. Dankzij de speciale structuur op de vingertoppen geniet u van zeer veel grip bij het werken met kleine onderdelen. 

Showa 707D

De Showa 707D is een chemicaliënbestendige handschoen en combineert al het goede van wegwerphandschoenen met uitstekende bestendigheid tegen chemicaliën. Deze combinatie resulteert in de perfecte oplossing voor werkzaamheden waarbij contact met mogelijk schadelijke chemische stoffen optimaal comfort en vingergevoeligheid vereist zijn. Het gerolde manchet voorkomt dat er vuil binnendringt en het lichte nitril materiaal zorgt ervoor dat de handen niet vermoeid raken. 

Showa 7500PF

De Showa 7500PF wegwerphandschoen is biologisch afbreekbaar. In een laboratoriumproef werd 82% van de handschoen biologisch afgebroken in 386 dagen tijd. De opgerolde manchet voorkomt dat vuil binnendringt en het poedervrije en latexvrij ontwerp verminderd het risico op ongemak en allergieën. De afwerking met textuur geeft veel grip en maakt nat werk makkelijker en veiliger. 

Showa handschoenen bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van diverse pompen en chemicaliën, maar ook een volledig assortiment aan bescherming en veiligheid. In dit assortiment vindt u ook Showa handschoenen die een aanwinst zijn voor tijdens veel werkzaamheden. U vindt Showa handschoenen in verschillende maten bij ons. Bekijk de volledige collectie om al onze opties te zien.  

Showa handschoenen kopen?

Heeft u interesse in de Showa handschoenen van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over onze producten of service zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite