Showa 7540

De Showa 7540 is een wegwerphandschoen die uitstekende bescherming biedt tegen chemicaliën en spatten. Het is een dunne handschoen gemaakt van 100% nitril en heeft een dikte van 0,10 mm en een lengte van 240 mm. De Showa 7540 handschoenen zijn dubbel gechloreerd voor een minder kleverig gevoel en meer comfort, waardoor hij praktisch aanvoelt als een zachte tweede huid. Ook zorgt de latexvrije, siliconenvrije en poedervrije samenstelling van de handschoen voor een verminderd risico op allergieën en irritatie. 

... Lees meer
5 producten
Sorteer op

Voordelen van de Showa 7540

De Showa 7540 is een latexvrije wegwerphandschoen. De handschoen is goed bestand tegen chemicaliën en water. De handschoen is zeer fijngevoelig en voelt op de huid aan als een tweede huid. Dankzij de speciale structuur op de vingertoppen van de handschoen heeft u veel grip tijdens het werken met kleine onderdelen. 

Eigenschappen van de Showa 7540

De Showa 7540 handschoenen zijn gemaakt van 100% nitril. De handschoenen zijn siliconenvrij, poedervrij en gechloreerd, waardoor ze erg comfortabel zitten en aanvoelen als een tweede huid. Het is een dunne en lichte handschoen waardoor het bijna voelt alsof u geen handschoenen aan heeft.

Showa 7540 bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van diverse pompen en chemicaliën, maar ook een volledig assortiment aan bescherming en veiligheid. In dit assortiment vindt u ook de Showa 7540 handschoenen in verschillende maten. Bekijk de volledige collectie om al onze opties te zien. 

Showa 7540 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Showa 7540 handschoenen van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over onze producten of service zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite