Touch N Tuff

Touch N Tuff handschoenen staan bekend om hun duurzaamheid en weerstand tegen chemicaliën, wat ze een essentieel onderdeel maakt van veiligheidsuitrustingen in diverse werkomgevingen. Deze handschoenen zijn zorgvuldig ontworpen om een hoge mate van bescherming te bieden, terwijl ze ook comfort en flexibiliteit tijdens het gebruik garanderen. Ideaal voor zowel professionele als occasionele gebruikers. Ontdek de voordelen van deze handschoenen door uw paar te selecteren bij InstruLabo.

... Lees meer
4 producten
Sorteer op

Touch N Tuff 92-600

De Touch N Tuff 92-600 serie staat bekend om zijn superieure bescherming tegen een breed scala aan chemicaliën. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden waarbij u in contact komt met agressieve stoffen. Ze zijn vervaardigd uit een uniek nitril samenstelling, wat ze zeer comfortabel maakt om te dragen. Of u nu in een chemisch laboratorium werkt of bezig bent met het voorbereiden van voedingsbodems, de Touch N Tuff 92-600 handschoenen zijn uw ideale partner voor maximale bescherming.

De verschillende maten van Touch N Tuff 92-600

Bij InstruLabo begrijpen we dat de juiste maat handschoen cruciaal is voor zowel comfort als veiligheid. Daarom bieden we een breed scala aan maten voor de Touch N Tuff handschoenen, zodat elke professional de perfecte pasvorm kan vinden. Ons assortiment omvat:

  • Maat 7 (Small): Ideaal voor kleinere handen, zorgt voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm.
  • Maat 8 (Medium): Perfect voor de gemiddelde handgrootte, biedt een uitstekende 
  • Maat 9 (Large): Geschikt voor grotere handen, waarborgt nog steeds het nodige comfort en behendigheid.
  • Maat 10 (Extra Large): Voor de grootste handen, biedt deze maat extra ruimte zonder in te boeten aan veiligheid en functionaliteit.

Elke maat van de Touch N Tuff handschoenen is ontworpen om maximale bescherming te bieden terwijl uw handen comfortabel en flexibel blijven. Kies de maat die het beste bij u past uit ons uitgebreide assortiment bij InstruLabo en ervaar optimale veiligheid in uw werkomgeving.

Waarom kiezen voor Touch N Tuff handschoenen van InstruLabo?

InstruLabo is uw betrouwbare leverancier van Touch N Tuff handschoenen. Wij begrijpen het belang van kwaliteit en veiligheid in uw werkomgeving. Onze Touch N Tuff handschoenen voldoen aan de hoogste normen en zijn beschikbaar in verschillende maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bestel nu en zorg voor optimale bescherming en comfort in uw laboratorium of keuken!

Search engine powered by ElasticSuite