Vinyl handschoenen

In elk laboratorium is veiligheid van het grootste belang. Daarom biedt InstruLabo u topkwaliteit vinyl handschoenen aan, die essentieel zijn voor elke professional die met chemicaliën en gevoelige instrumenten werkt. Deze handschoenen zijn niet alleen duurzaam, maar bieden ook een uitstekend comfort. Voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare bescherming, zijn onze vinyl handschoenen de ideale keuze. Wacht niet langer en zorg voor uw veiligheid; koop vandaag nog uw vinyl handschoenen bij InstruLabo.

... Lees meer
14 producten
Sorteer op

Geschikt voor gevoelige huidtypes

Onze vinyl handschoenen zijn hypoallergeen en latexvrij, waardoor ze een veilige keuze zijn voor iedereen met huidgevoeligheden. Ze verminderen het risico op allergische reacties aanzienlijk, terwijl ze toch de nodige bescherming bieden in een laboratoriumomgeving. Kies voor comfort en veiligheid met onze huidvriendelijke vinyl handschoenen.

Een breed assortiment voor alle laboratoriumbehoeften

InstruLabo biedt een uitgebreid assortiment aan vinyl handschoenen, geschikt voor diverse toepassingen in het laboratorium. Bezoek onze webshop om het volledige aanbod te bekijken en vind de perfecte handschoenen voor uw specifieke behoeften.

Vinyl Handschoenen in S tot XL

  • Small (S): Ideaal voor gebruikers met kleinere handen, waarbij nauwkeurigheid en fijngevoeligheid vereist zijn tijdens laboratoriumwerk.
  • Medium (M): Onze medium-size handschoenen zijn een populaire keuze, geschikt voor de meeste handmaten en bieden een uitstekende balans tussen comfort en bescherming.
  • Large (L): Voor gebruikers met grotere handen bieden onze Large handschoenen meer ruimte en comfort, zonder in te boeten aan bescherming of behendigheid.
  • Extra Large (XL): Onze XL handschoenen zijn ontworpen voor de grootste handmaten, met extra ruimte voor comfort en bewegingsvrijheid tijdens langdurig gebruik.

Onzeker over uw maat? Meem contact op met onze klantenservice voor advies op maat.

Search engine powered by ElasticSuite