vinyl ongepoederd

Poedervrije vinyl handschoenen zijn de perfecte keuze voor professionals die waarde hechten aan zowel veiligheid als comfort. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen om een optimale bescherming te bieden tegen diverse chemicaliën en substanties, terwijl ze uw huid vrij houden van poederresidu. Geschikt voor een breed scala aan toepassingen van onderzoek tot productie.

... Lees meer
8 producten
Sorteer op

Waarom kiezen voor poedervrije vinyl handschoenen?

Vinyl handschoenen poedervrij zijn de ideale keuze voor wie allergische reacties of huidirritaties wil voorkomen. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor taken waarbij precisie vereist is, zoals in het lab of bij het hanteren van gevoelige materialen. De poedervrije vinyl handschoenen bieden een uitstekende tactiele gevoeligheid, waardoor u nauwkeurig en efficiënt kunt werken.

De flexibiliteit van vinyl handschoenen

De poedervrije vinyl handschoenen van InstruLabo staan bekend om hun flexibiliteit. Ze zijn bestand tegen scheuren en perforaties, wat essentieel is voor het veilig hanteren van scherpe instrumenten en ruwe materialen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een betrouwbare bescherming gedurende uw hele werkperiode. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om een perfecte pasvorm voor iedere gebruiker te garanderen.

Welke maten verkoopt InstruLabo allemaal?

InstruLabo biedt vinyl handschoenen in diverse maten aan, deze handschoenen zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en handmaten. Zie hieronder welke maten poedervrije vinyl handschoenen InstruLabo aanbiedt: 

  • Small (S)
  • Medium (M)
  • Large (L)
  • Extra Large (XL)

Bestel uw vinyl handschoenen vandaag nog bij InstruLabo

Wacht niet langer en kies voor de poedervrije vinyl handschoenen van InstruLabo voor uw laboratoriumwerk. Onze handschoenen combineren veiligheid, comfort en praktische bruikbaarheid, en zijn daarmee de ideale keuze voor elke professional. Bezoek onze webshop vandaag nog en plaats uw bestelling. Met InstruLabo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service. Bestel nu en bescherm uzelf met de beste handschoenen op de markt!

Search engine powered by ElasticSuite