Waarschuwings stickers

Producten 1-24 van 83
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Waarschuwingsstickers worden ook wel gevaren stickers genoemd en hebben een driehoekige vorm. Ze zijn herkenbaar aan de gele kleur, de zwarte rand en het pictogram in het midden wat aangeeft welk gevaar er aanwezig is. De gevaren sticker kan worden aangebracht bij de toegang van een ruimte om een algemeen gevaar aan te duiden of op een machine om te waarschuwen voor een specifiek gevaar. Door de waarschuwingssticker worden mensen zich bewust van een gevaar dat ze anders niet herkennen.

Waarschuwingsstickers voor iedere ruimte

Waarschuwingsstickers zijn geschikt om te gebruiken in vrijwel alle werkomgevingen, waaronder ook het laboratorium. Dit type pictogram kenmerkt zich door het opgepast symbool. Gevaren stickers kunnen in verschillende categorieën verdeeld worden. In de categorie elektriciteitsgevaar staan stickers waarbij opgepast moet worden voor elektrische spanningen. Ook zijn waarschuwingsstickers voor machines belangrijk. Deze stickers geven aan waarvoor opgepast moet worden bij de desbetreffende machine. Daarnaast zijn er nog diverse andere categorieën. Dit zijn onder andere gevaar voor handen, algemene waarschuwingsstickers en chemisch en biologisch gevaar. 

Meer veiligheid met waarschuwingsstickers

Voorkom bedrijfsongevallen en andere gevaarlijke situaties door goed gebruik te maken van zowel waarschuwingsstickers als waarschuwingsborden. U vindt bij InstruLabo een ruim aanbod aan waarschuwingspictogrammen. De gele pictogrammen zijn goed opvallend en waarschuwen de medewerkers en eventuele omstanders voor de mogelijke gevaren. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. 

Waarschuwingsstickers bij InstruLabo

Bij InstruLabo hebben wij alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk in het laboratorium een stuk veiliger maakt. In ons ruime assortiment aan bescherming en veiligheid vindt u ook voldoende waarschuwingsstickers. Deze vindt u bij ons in veel verschillende soorten. Bekijk de volledige collectie voor alle onze verschillende soorten waarschuwingsstickers.

Waarschuwingsstickers kopen?

Heeft u interesse in de waarschuwingsstickers van InstruLabo of in één van de andere chemicaliën of producten die wij aanbieden? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft zeker even contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite