GHS08 (Lange termijn gezondheidsgevaarlijke stoffen)

Het waarschuwingsetiket GHS08 staat voor: “lange termijn gezondheidsgevaarlijke stoffen”. Deze GHS08 waarschuwingsetiketten zijn noodzakelijk voor in het laboratorium om goed aan te kunnen duiden wanneer en in welke ruimtes er met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt. Met de GHS08 waarschuwingsetiketten wordt de kans op ongelukken verkleind en bevindt iedereen zich in een veiligere werkomgeving. GHS is het mondiale systeem voor de classificatie en etikettering van gevaarlijke stoffen. De gevaarlijke stoffen worden onderverdeeld in negenentwintig gevarenklassen. 

... Lees meer
9 producten
Sorteer op

De verschillende gevarenklassen

De negenentwintig gevarenklassen zijn als volgt verdeeld:

  • 16 klassen voor de fysische gevaren
  • 10 klassen voor de gezondheidsgevaren, waar GHS08 onder valt
  • 3 klassen voor de milieugevaren

Voor de aanduiding van deze verschillende gevarenklassen zijn in totaal negen pictogrammen beschikbaar. De gevarenklassen zijn verder onderverdeeld in de sub gevarencategorieën 1, 2, 3 of 4. De sub gevarencategorie 1 is hierbij het meest gevaarlijk.

GHS08 bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk ik laboratoriums een stuk veiliger maakt. In ons ruime assortiment aan laboratoriumartikelen vindt u ook GHS08 waarschuwingsetiketten. Deze vindt u bij ons in verschillende maten. Bekijk de volledige collectie om te zien welke opties we allemaal hebben. 

GHS08 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de GHS08 waarschuwingsetiketten van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van onze producten zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen bij het vinden van de juiste laboratoriumartikelen.

Search engine powered by ElasticSuite