Broomfenolblauw

Broomfenolblauw is wereldwijd een veelgebruikte pH-indicator in laboratoria. Deze chemische stof, die op opvallende wijze van kleur verandert afhankelijk van de pH-waarde, is essentieel voor nauwkeurige titraties en pH-metingen. Voor zekerheid en precisie kiest u dus voor broomfenolblauw als indicator. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod een broomfenolblauw in verschillende hoeveelheden en substanties. Broomfenolblauw wordt in sommige gevallen aangeduid onder de naam natrium hydroxide. Bekijk alle opties en bestel uw broomfenolblauw eenvoudig online.

... Lees meer
7 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Wat is broomfenolblauw?

Broomfenolblauw is een kleurstof die komt uit de groep trifenylmethaankleurstoffen. De stof is een gebromeerd derivaat van fenolrood. Het omslaggebied van broomfenolblauw als pH-indicator ligt tussen 3,0 en 4,6. Een waterige oplossing kleurt blauwviolet als het boven 4,6, en dus basisch, is. Een zure oplossing, beneden de 3,0, kleurt geel. Tussen de twee drempelwaardes kleurt de oplossing groen en groengeel.

Toepassingen van broomfenolblauw

Broomfenolblauw is een organische verbinding die als pH-indicator in verschillende analytische chemietoepassingen wordt gebruikt. De stof is bijzonder nuttig vanwege zijn duidelijke kleurverandering. Deze specifieke en opvallende kleurverandering maakt het een uitstekende keuze voor het volgen van zuur-base titraties en het bepalen van de pH-waarde van oplossingen in een breed scala aan wetenschappelijke en industriële toepassingen.

Veilig en correct gebruik

Werken met chemische stoffen, zoals broomfenolblauw, vereist kennis en voorzichtigheid. Lees daarom altijd het veiligheidsblad van de staf voordat u ermee aan de slag gaat. Tref daarnaast passende veiligheidsmaatregelen. Denk hierbij aan het dragen van de juiste beschermende kleding, waaronder labjassen, handschoenen en een veiligheidsbril. Al deze producten vindt u in ons assortiment bij bescherming en veiligheid.

De zuiverheid die uw werk verdient

De kwaliteit van uw reagentia is cruciaal voor de betrouwbaarheid van uw resultaten. Bij InstruLabo kunt u rekenen op broomfenolblauw van de hoogste zuiverheid. Dit betekent dat uw experimenten en analyses niet worden beïnvloed door onzuiverheden en dat u altijd kunt vertrouwen op de gegevens die u verzamelt.

Eenvoudig en betrouwbaar bestellen

InstruLabo maakt het bestellen van uw laboratoriuminstrumenten en chemicaliën eenvoudig en betrouwbaar. Onze toegewijde klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij uw aankoop en om al uw vragen professioneel te beantwoorden. Bestel uw broomfenolblauw vandaag nog bij InstruLabo en profiteer van kwaliteitsgarantie en betrouwbare levering.

Search engine powered by ElasticSuite