Broomkresolgroen

Broomkresolgroen is een veelgebruikte pH-indicator in tal van laboratoriumtoepassingen. Of u nu de pH van een oplossing nauwkeurig wilt meten of complexometrische titraties uitvoert, bij InstruLabo vindt u broomkresolgroen van de hoogste kwaliteit. Dat kunnen wij u garanderen dankzij onze ISO 9001:2015 certificering. Broomkresolgroen vindt u in ons aanbod in verschillende hoeveelheden en oplossingen. Bekijk snel het volledige assortiment en bestel uw broomkresolgroen eenvoudig online.

... Lees meer
4 producten
Sorteer op

Nauwkeurige en betrouwbare resultaten met broomkresolgroen

InstruLabo staat garant voor de zuiverheid en kwaliteit van haar reagentia. Ons broomkresolgroen voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen, wat zorgt voor consistentie en betrouwbaarheid in elke meting. De stof is een indicator waarop u kunt rekenen, zodat u altijd de meest accurate resultaten behaalt in uw experimenten en analyses.

Broomkresolgroen wordt veelal gebruikt als pH-indicator. Daarnaast komt de stof van pas als detectiereagens in de elektroforese van DNA. Verder heeft broomkresolgroen een negatief effect op het transporteiwit van prostaglandine.

Veiligheidsmaatregelen bij werken met broomkresolgroen

Veiligheid staat voorop bij het werken met chemische stoffen. Zo ook bij het werken met broomkresolgroen. Om met een gerust hart aan de slag te gaan in uw laboratorium, is het belangrijk om de nodige veiligheidsmaatregelen te treffen. Daarom vindt u in ons assortiment, naast chemicaliën als broomkresolgroen, ook bescherming en veiligheidsmiddelen. Lees voor alle veiligheidsinformatie het MSDS van broomkresolgroen. Zo weet u zeker dat u veilig te werk gaat met chemicaliën in uw laboratorium.

Eenvoudig bestellen bij InstruLabo

InstruLabo maakt het u gemakkelijk. We bieden een snelle, betrouwbare service en leveren uw broomkresolgroen waar en wanneer u dat nodig heeft. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te assisteren bij uw aankoop en om al uw vragen deskundig te beantwoorden. Bestel uw broomkresolgroen vandaag nog en profiteer van kwaliteitsgarantie, betrouwbare levering en deskundig advies op maat. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Search engine powered by ElasticSuite