Celite

Celite 545 is een veelzijdig product dat wordt gebruikt in verschillende industriële toepassingen. De stof heeft goede oplos- en suspensie-eigenschappen en is over het algemeen veilig om te gebruiken. Mits de juiste veiligheidsmaatregelen worden genomen natuurlijk. De eigenschappen van Celite 545 zijn onder andere dat de stof goed oplosbaar is in water en dat de stof een hoge suspensiecapaciteit heeft. Celite 545 kan ook worden gebruikt als een smeermiddel en een scheidingsmiddel in diverse industriële processen.

... Lees meer
5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
per pagina

Toepassingen van Celite 545

Celite 545 is een microkristallijne cellulose dat wordt gebruikt als een verdikkingsmiddel, suspensiemiddel en stabilisator in verschillende industriële toepassingen. Het is een natuurlijk, houtachtig product dat wordt gewonnen uit cellulose. Dat is een stof die voorkomt in planten.

Celite 545 is een soort diatomeeënaarde, bekend om zijn hoge porositeit, wat de stof geschikt maakt voor filtratietoepassingen. Celite 545 wordt vaak gebruikt in diverse industrieën, waaronder de voedsel- en drankindustrie en de farmaceutische sector. Ook in zwembaden kan Celite 545 nuttig zijn voor waterzuivering. Dankzij de chemische stabiliteit kan de stof in verschillende omstandigheden worden toegepast. Kortom, Celite 545 is een veelzijdig middel voor allerlei filtratiebehoeften.

Veiligheid rond celite

Op het gebied van veiligheid is Celite 545 over het algemeen veilig om te gebruiken in voedsel en geneesmiddelen. Het is echter wel belangrijk om de veiligheidsvoorschriften te volgen die zijn opgesteld voor het gebruik van dit product. Zoals met alle chemicaliën, is het belangrijk om te voorkomen dat Celite 545 in contact komt met de ogen of de huid. Draag om blootstelling aan de stof te voorkomen daarom ook altijd voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen, zoals beschermende handschoenen, lichaamsbescherming en oogbescherming.

Celite bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van verschillende optische instrumenten en laboratoriumglaswerk tot monstervoorbereiding en chemicaliën. Zo vindt u dus ook meerdere opties aan Celite 545 bij InstruLabo. Deze stof bieden we aan in verschillende hoeveelheden. Bekijk voor alle opties de volledige collectie Celite 545.

Heeft u de juiste vorm van de stof gevonden? Bestel Celite 545 en andere producten dan eenvoudig online. Heeft u vragen of opmerkingen over Celite 545 of onze service? Neem dan gerust even contact op. Onze deskundigen helpen u graag verder.

Search engine powered by ElasticSuite