Paraffine olie (vloeibaar)

Paraffine olie kopen? InstruLabo kan u deze aanbieden in een viskeuze uitvoering (dynamische viscositeit 110.0 – 230 mPas) en een dun vloeibare uitvoering (dynamische viscositeit 25.0 – 80.0 mPas).

Paraffine olie is paraffine, die bij kamertemperatuur vloeibaar is en behoort bij de minerale oliën.

Wat is paraffine olie?

Paraffine olie is een dunne, doorzichtige olie dat uit aardolie gewonnen wordt. Paraffine olie is verzachtend voor de huid en werkt beschermende tegen uitdroging. 

Parrafine is een kleurloze, geurloze en smaakloze olie. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paraffine olie kopen? InstruLabo kan u deze aanbieden in een viskeuze uitvoering (dynamische viscositeit 110.0 – 230 mPas) en een dun vloeibare uitvoering (dynamische viscositeit 25.0 – 80.0 mPas).

Paraffine olie is paraffine, die bij kamertemperatuur vloeibaar is en behoort bij de minerale oliën.

Wat is paraffine olie?

Paraffine olie is een dunne, doorzichtige olie dat uit aardolie gewonnen wordt. Paraffine olie is verzachtend voor de huid en werkt beschermende tegen uitdroging. 

Parrafine is een kleurloze, geurloze en smaakloze olie. Het is niet goed oplosbaar in water. Paraffine olie heeft vele toepassingen in verschillende industrieën, bijvoorbeeld in de geneesmiddelen en in de cosmetica.

Gebruik van paraffine olie en toepassingen

Paraffine olie wordt toegepast in bijvoorbeeld smeermiddelen en vetten, lijmen en kitten, poetsmiddelen en wassen, antivriesproducten en coatingproducten. Parrafine olie wordt ook als brandstof voor bijvoorbeeld lantaarns gebruikt.

Daarnaast is paraffine olie een grondstof voor cosmetische producten en wordt het toegepast als ingrediënt in medische crèmes en zalven.

Kenmerken van paraffine

  • Molecuulformule: CnH2n+2
  • IUPAC-naam: Paraffine olie (minerale olie)
  • CAS-nummer: 8042-47-5
  • Beschrijving: transparante, kleurloze, geurloze, smaakloze olie
  • Aggregatietoestand: vloeibaar (dun vloeibaar of visceus)
  • Kleur: kleurloos
  • Oplosbaarheid in water: onmengbaar
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken