Folin ciocalteu

Folin ciocalteu reagent is een chemische reagens en is een mengsel van de stoffen fosfo molybdaat en fosfo wolframaat. De stof wordt veel gebruikt om de hoeveelheid totale fenolen in een monster te bepalen. Folin ciocalteu is in staat om fenolen met een zeer lage concentratie in monsters te detecteren. Ook is folin ciocalteu een stabiel reagens en kan de stof worden opgeslagen voor een langere periode wanneer het op de juiste manier wordt bewaard.

... Lees meer
6 producten
Sorteer op

Toepassingen

In het laboratorium wordt Folin-Ciocalteu reagent vaak gebruikt voor de analyse van planten- en voedselmonsters. De stof kan ook gebruikt worden om de hoeveelheid fenolen in medicinale planten te bepalen en in milieu samples.

Veiligheid rond folin ciocalteu reagens

Net als bij andere chemicaliën is het ook bij folin ciocalteu belangrijk om voorzichtig aan het werk te gaan. Zorg daarom altijd voor voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen om blootstelling aan de stof te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beschermende handschoenen, lichaamsbescherming en oogbescherming.

Folin ciocalteu bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk een stuk veiliger maakt. In ons ruime assortiment aan chemicaliën vindt u ook folin ciocalteu. Deze stof vindt u bij ons in verschillende soorten en hoeveelheden van verschillende merken. Bekijk de volledige collectie om te zien welke opties we allemaal hebben.

Folin ciocalteu kopen?

Bent u geïnteresseerd in het folin ciocalteu van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van onze producten zeker even contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite