Lithium Bromide

Zoekt u een chemische stof van topkwaliteit voor uw experimenten en analyses? Bij InstruLabo vindt u Lithium Bromide (LiBr) van 99+% zuiverheid en watervrij. Verrijk uw onderzoeksmogelijkheden en bestel nu uw voorraad Lithium Bromide bij InstruLabo.

... Lees meer
4 producten
Sorteer op

Lithium Bromide(LiBr): Een Cruciale Component voor Uw Laboratorium

Bent u op zoek naar een hoogwaardige chemische verbinding voor uw onderzoek of laboratoriumtoepassingen? Lithium Bromide (LiBr), aangeboden door InstruLabo, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze 99+% zuivere stof is watervrij en ideaal voor analyse. Koop nu uw Lithium Bromide bij InstruLabo.

Wat is Lithium Bromide?

Lithium Bromide is een witte, kristallijne zoutverbinding. Door zijn hygroscopische eigenschappen wordt het vaak gebruikt als droogmiddel in bepaalde airconditioningsystemen. Binnen het laboratorium kan het ook worden gebruikt als reactant of katalysator in diverse chemische processen. De watervrije aard zorgt ervoor dat het niet reageert met water tijdens analyses, wat de betrouwbaarheid van uw resultaten waarborgt.

Toepassingen en Veiligheid

De veelzijdigheid van Lithium Bromide is indrukwekkend. Het wordt niet alleen in de chemische industrie gebruikt, maar speelt ook een rol in koelsystemen, met name in absorptiekoelmachines. Veiligheid is essentieel bij het werken met chemische stoffen. Zorg ervoor dat u altijd de veiligheidsrichtlijnen volgt wanneer u met Lithium Bromide werkt.Trek daarom tijdens het gebruik van deze stof beschermende kleren en handschoenen aan,  draag ook oogbescherming om te voorkomen dat er oogletsel ontstaat.

Waarom Kiezen voor InstruLabo?

InstruLabo staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wanneer u kiest voor onze Lithium Bromide, kiest u voor een product van 99+% zuiverheid, watervrij en gereed voor analyse. Wij bieden niet alleen de beste producten, maar ook uitgebreide klantenondersteuning. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijke toepassingen van Lithium Bromide in uw specifieke situatie? Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren.

Search engine powered by ElasticSuite