Natriumpolyfosfaat

Natriumpolyfosfaat is ook wel bekend als E451. Het is een voedseladditief dat wordt gebruikt als emulgator, stabilisator en smaakversterker. De stof komt voor als een wit, kristallijn poeder dat goed oplosbaar is in water. Eén van de belangrijkste eigenschappen van natriumpolyfosfaat is dat het kan helpen om vocht te binden en te behouden in voedsel. Dit kan leiden tot een langere houdbaarheid. Het kan ook worden gebruikt om de textuur van voedsel te verbeteren en om smaken beter te mengen.

... Lees meer
2 producten
Sorteer op

Veiligheid rond natriumpolyfosfaat

Net zoals bij alle chemicaliën is het ook bij natriumpolyfosfaat van belang om voorzichtig te werk te gaan. Zorg daarom altijd voor voldoende bescherming zoals beschermende handschoenen, lichaamsbescherming en oogbescherming. Indien u toch op enige wijze wordt blootgesteld aan deze stof of een andere stof raadpleeg dan bij enige klachten of twijfel een arts. 

Natriumpolyfosfaat bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. U vindt bij ons een ruim assortiment aan verschillende chemicaliën. Daarnaast hebben we ook nog allerlei producten die het werken met deze chemicaliën een stuk veiliger maken. Deze vindt u terug in de collectie bescherming en veiligheid. Verder vindt u ook nog allerlei andere producten zoals pompen en gebruiksartikelen in verschillende materialen zoals kunststof en metaal. Ook vindt u meerdere opties aan natriumpolyfosfaat bij ons. Deze vindt u bij ons in verschillende soorten en hoeveelheden. Bekijk de volledige collectie om alle opties te zien.

Natriumpolyfosfaat kopen

Heeft u interesse in het natriumpolyfosfaat van InstruLabo of in één van de andere chemicaliën of producten die wij aanbieden? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft zeker even contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen bij het vinden van de juiste laboratoriumartikelen.

Search engine powered by ElasticSuite