Polysorbaat

Polysorbaat behoort tot een groep olieachtige vloeistoffen die gebruikt worden in geneesmiddelen, cosmetica en voedingsmiddelen. De formule van polysorbaat is C58H114O26. Het is een niet-ionische oppervlakteactieve stof en emulgator die vaak wordt gebruikt in voedingsmiddelen en cosmetica. Deze synthetische verbinding komt vaak voor als een stroperige gele oplossing of viskeuze kleurloze vloeistof. Dit is afhankelijk van het soort polysorbaat. De stof is goed oplosbaar in water, ethanol, katoenzaadolie, maïsolie, ethylacetaat, methanol en tolueen

... Lees meer
4 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Polysorbaat 20

Polysorbaat 20 is een polysorbaat met een emulgerende werking. De stof komt voor als een viskeuze kleurloze vloeistof die relatief goed oplosbaar is in water. Polysorbaat 20 is redelijk lang houdbaar en wordt gemaakt van vetten, suikers en aardoliebestanddelen. 

Polysorbaat 60

Polysorbaat 60 is een olieachtige dikke vloeistof of een half vasten stof met een gele of amber kleur. De stof heeft een kenmerkende geur en lichte bittere smaak. Polysorbaat 60 is een niet-ionische oppervlakteactieve stof die veel toepassingen kent. De stof wordt gewoonlijk gebruikt als emulgator, stabilisator en dispergeermiddel in voederformuleringen. 

Polysorbaat 80

Polysorbaat 80 is bij kamertemperatuur een kleurloze tot lichtgele stroperige vloeistof. De stof is vrij lang houdbaar en is goed afbreekbaar in het milieu. Polysorbaat 80 wordt grotendeels van hernieuwbare, plantaardige stoffen gemaakt en deels van fossiele stoffen. 

Online bestellen bij InstruLabo

Bij InstruLabo hebben wij alle benodigdheden voor in het laboratorium. U vindt bij ons een ruim assortiment aan diverse chemicaliën. Daarnaast hebben we ook nog allerlei producten die het werken met deze chemicaliën veiliger maken. Deze vindt u terug in de collectie bescherming en veiligheid.

Polysorbaat kopen?

Heeft u interesse in het polysorbaat van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over onze producten of service zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite