Vials

Een vial is een kleine glazen of plastic vaatje of flesje. De flesjes worden over het algemeen gebruikt om vloeistoffen in op te slaan. Daarnaast worden vials ook nog gebruikt om vloeibare medicijnen in op te slaan. In een laboratorium worden vials veel gebruikt als een vaatje om monsters in op te kunnen slaan. Vials worden ook erg veel gebruikt bij chromatografie. Vials zijn er in verschillende soorten en maten. Ook zijn er verschillende soorten doppen beschikbaar om de flesjes te kunnen sluiten. 

... Lees meer
2 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Soorten vials

Vials zijn er in erg veel verschillende soorten en maten. Er zijn vials van plastic, maar de vials van glas worden het meeste gebruikt. Op een vial hoort een dop of cap. Hierbij zijn er verschillende opties. Een vial kan namelijk een schroefnek of crimp-nek hebben. Indien u voor een vial met crimp-nek kiest, heeft u dus ook een crimp-cap nodig. Dit zijn aluminium caps die u door middel van een krimptang op de vial kunt plaatsen. 

Vials bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk een stuk veiliger maakt. In ons ruime assortiment aan laboratoriumartikelen vindt u ook een groot aanbod aan vials. Deze vindt u bij ons in verschillende soorten, maten en van verschillende merken. U vindt bij InstruLabo ook voldoende doppen om de vials te kunnen sluiten. Bekijk de volledige collectie om te zien welke opties we allemaal hebben. 

Vials kopen?

Bent u geïnteresseerd in de vials van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van onze producten zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen bij het vinden van de juiste artikelen!

Search engine powered by ElasticSuite