Hematocrit

Hematocrit is een essentiële parameter in de medische diagnostiek. Het geeft het volumepercentage van rode bloedcellen in bloed weer. Om betrouwbare resultaten te verkrijgen, is het gebruik van kwalitatief hoogwaardige capillairen essentieel. U vindt de perfecte capillairen voor uw hematocritanalyses in ons uitgebreide assortiment. Kijk rustig rond tussen alle opties en bestel de meest geschikte varianten eenvoudig online.

... Lees meer
1 product
Sorteer op

Nauwkeurigheid bij hematocrit

Bij hematocritbepalingen is nauwkeurigheid van het grootste belang. InstruLabo biedt capillairen van de hoogste kwaliteit, die uitzonderlijke precisie garanderen bij het meten van het hematocrietpercentage. Door deze zeer nauwkeurige werking van de hematocrit, kan goed worden bepaald wat de hoeveelheid rode bloedcellen in het bloed is in verhouding tot het totale volume bloed. Dit is, vooral in de medische wereld, een erg belangrijke parameter.

Veilig in gebruik

InstruLabo is ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat inhoudt dat we garanderen dat onze producten van zeer hoge kwaliteit zijn. Ook zijn onze medewerkers gekwalificeerd om advies te geven over veilig en juist gebruik van laboratoriuminstrumenten als een hematocrit capillair en chemicaliën. Heeft u vragen over hoe u een hematocritbepaling moet uitvoeren, hoe u de resultaten moet aflezen of over andere zaken gerelateerd aan uw laboratoriumwerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met deskundig advies op maat.

Toepassingen en belang van hematocritmetingen

Hematocritmetingen zijn cruciaal voor het diagnosticeren en monitoren van verschillende medische condities, zoals anemie en polycytemie. Deze metingen zijn ook van belang bij het evalueren van de algehele gezondheid van patiënten en het beoordelen van hun vochtbalans. Kortom, hematocrit is een essentiële parameter in de gezondheidssector en vereist dan ook betrouwbare materialen om de waardes op de juiste manier te meten.

Uw partner voor laboratoriumbenodigdheden

Of u nu een ziekenhuislaboratorium, een kliniek of een onderzoekslaboratorium runt, InstruLabo is uw vertrouwde partner voor al uw laboratoriumbenodigdheden. Onze hematocritcapillairen zijn slechts één voorbeeld van de hoogwaardige producten die we aanbieden om u te helpen bij het uitvoeren van uw belangrijke werk.

Kiezen voor kwaliteit: bestel bij InstruLabo

InstruLabo is toegewijd aan het leveren van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. We begrijpen het belang van betrouwbare en accurate hematocritmetingen en onze producten weerspiegelen deze toewijding aan uitmuntendheid. Bestel uw hematocritcapillairen bij InstruLabo en ervaar zelf de uitstekende kwaliteit en service.

Search engine powered by ElasticSuite