Hematocriet capillair

Hematocriet capillair is een laboratoriumtest die wordt gebruikt om de hoeveelheid rode bloedcellen in het bloed te meten. Het wordt gemeten in een capillair bloedmonster, wat betekent dat het bloedmonster wordt verkregen door middel van een vingerprik. De toepassingen van hematocriet capillair zijn verschillend, maar de test wordt vooral gebruikt om de bloedcellen te bepalen die nodig zijn om de zuurstof- en kooldioxidegehaltes in het bloed te reguleren. Hematocriet capillair kan ook worden gebruikt om de gezondheid van een persoon te beoordelen en om te bepalen of er tekorten of afwijkingen zijn in de bloedcellen.

... Lees meer
3 producten
Sorteer op

Hoe werkt een hematocriet capillair?

Hematocriet is het volume van het bloed dat door de rode bloedcellen wordt ingenomen, weergegeven als een fractie van het totale bloedvolume. De waarde van hematocriet kan worden gemeten met een hematocriet capillair.

Hematocriet capillair moet op de juiste manier gebruikt worden om betrouwbare resultaten te verkrijgen. Dit betekent dat het bloedmonster op de juiste manier moet worden verzameld en opgeslagen en dat de hematocriet capillair test op de juiste manier moet worden uitgevoerd. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste apparatuur en materialen worden gebruikt om de test uit te voeren. Als de test op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan een hematocriet capillair een zeer nuttig hulpmiddel zijn bij het beoordelen van de gezondheid van een persoon.

Hematocriet capillair bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van een ruim assortiment aan chemicaliën en diverse pompen tot de nodige bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk een stuk veiliger maakt: alle producten zijn van uitstekende, professionele kwaliteit. In ons ruime assortiment aan laboratoriumartikelen vindt u ook hematocriet capillair. Deze test vindt u bij ons in verschillende soorten van verschillende merken. Bekijk de volledige collectie hematocriet capillair om te zien welke opties we aanbieden.

Hematocriet capillair kopen?

Bent u geïnteresseerd in een hematocriet capillair van InstruLabo of in een van onze andere producten? Leg de producten dan snel in uw winkelmandje en bestel eenvoudig online. We garanderen producten van de beste kwaliteit en zorgen voor betrouwbare levering van de hematocriet capillair en andere producten. Neem bij vragen of twijfels gerust contact met ons op. Onze deskundigen helpen u graag verder.

Search engine powered by ElasticSuite