Meetpipet

Een meetpipet is een essentieel instrument in elk laboratorium, gebruikt voor het nauwkeurig meten en overbrengen van vloeistoffen. Deze precisie-instrumenten zijn ontworpen voor het afmeten van specifieke volumes, essentieel voor experimenten waarbij exacte hoeveelheden nodig zijn. Bij InstruLabo bieden we een verscheidenheid aan meetpipetten, ideaal voor zowel professionele laboratoria als onderwijsinstellingen.

... Lees meer
20 producten
Sorteer op

Kwaliteit en nauwkeurigheid

Onze meetpipetten zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ze bieden nauwkeurigheid, wat essentieel is voor nauwgezette laboratoriumanalyses. De heldere, goed leesbare markeringen zorgen ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid vloeistof afmeet, waardoor de kans op fouten vermindert. Kies voor InstruLabo’s meetpipetten om de betrouwbaarheid van uw resultaten te garanderen.

Toepassingen van meetpipetten

Meetpipetten zijn onmisbaar in diverse laboratoriumomgevingen:

  • Chemische analyses: Meetpipetten zijn een fundamenteel instrument voor het uitvoeren van precieze chemische analyses, waarbij exacte doseringen van reagentia nodig zijn.
  • Biologische experimenten: In de biologie worden meetpipetten gebruikt voor het nauwkeurig meten en overbrengen van vloeistoffen in experimenten.
  • Medische laboratoria: Cruciaal voor het uitvoeren van diverse tests en onderzoeken, waarbij precisie in vloeistofhandling essentieel is.
  • Onderwijs: Onmisbaar bij nauwkeurige vloeistofmanipulatie en -meting, een fundamentele vaardigheid in wetenschappelijk onderwijs.
  • Industriële laboratoria: Belangrijk voor kwaliteitscontrole en productontwikkeling, waarbij exacte metingen bepalend zijn voor de consistentie en kwaliteit van producten.

Andere soorten meetpipetten

Met InstruLabo's meetpipetten bent u verzekerd van de juiste tool voor elke taak. De meetpipetten die je hier ziet, zijn disposable meetpipetten. Naast disposable, biedt Instrulabo ook glazen en kunststof meetpipetten

Waarom InstruLabo?

Bij InstruLabo zijn we toegewijd aan het leveren van laboratoriumbenodigdheden die aan uw behoeften voldoen. Ontdek hoe onze producten uw laboratoriumwerk kunnen verbeteren. Heeft u een vraag, stel hem gerust aan onze productexperts.

Search engine powered by ElasticSuite