Pipettips

Pipettips worden vaak ook pipetpunten genoemd. Pipettips worden gebruikt in combinatie met een microliter- of macroliterpipet. De diverse fabrikanten van deze pipetten, hebben een eigen lijn pipettips. Bij het kopen van pipettips of pipetpunten is het aan te bevelen om de pipettips van hetzelfde fabricaat van de pipet te kiezen. Maar in veel gevallen kunnen ook de pipettips van een ander fabricaat gekozen worden. Hierbij moet men echter wel zorgvuldig te werk gaan en uitzoeken welke combinaties Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 124

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 124

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pipettips worden vaak ook pipetpunten genoemd. Pipettips worden gebruikt in combinatie met een microliter- of macroliterpipet. De diverse fabrikanten van deze pipetten, hebben een eigen lijn pipettips. Bij het kopen van pipettips of pipetpunten is het aan te bevelen om de pipettips van hetzelfde fabricaat van de pipet te kiezen. Maar in veel gevallen kunnen ook de pipettips van een ander fabricaat gekozen worden. Hierbij moet men echter wel zorgvuldig te werk gaan en uitzoeken welke combinaties van pipet en pipettip tot de gewenste nauwkeurigheid leiden.

Verschillende soorten pipettips uitgelegd

Pipettips

Pipettips zijn er in diverse soorten en verpakkingen. De standaard pipettips zijn bedoeld voor de meest eenvoudige werkzaamheden. In combinatie met een meerkanaalspipet, kan gekozen worden voor pipettips in een verpakkking in rek, zodat de tips eenvoudig op de pipet gestoken kunnen worden.

Filtertips

Filtertips zijn voorzien van een filter in de tip. Hierdoor wordt vervuiling voorkomen. Ook deze pipettips met filter zijn weer verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en verpakkingsopties. InstruLabo kan u voorzien van de pipettips van veel aanbieders en er zijn ook mogelijkheden om neutrale pipettips te kopen.

Pipettips kopen?

Maak een bewuste keuze voor de juiste pipettip, waarbij het gewenste resultaat centraal moet staan. Er is te kiezen uit diverse verpakkingsmogelijkheden, met of zonder filter, steriel of niet-steriel, vrij van DNA, RNase, endotoxines, ATP, PCR enzovoort. Voor advies over pipettips of een monster, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken