Tongspatels

De tongspatel is een essentieel instrument voor medische professionals en laboratoriumtechnici. Of het nu gaat om het onderzoeken van de keelholte van een patiënt of het roeren van een monster in het laboratorium, de tongspatel is uw betrouwbare hulpmiddel. Heeft u tongspatels van hoge kwaliteit nodig? Bekijk dan ons aanbod en bestel uw hoogwaardige tongspatels online bij InstruLabo! Ook voor andere disposables kunt u terecht in ons assortiment.

... Lees meer
1 product
Sorteer op

Tongspatels

De tongspatel is meer dan alleen een hulpmiddel voor keelonderzoek. In medische settings worden ze gebruikt voor het veilig en hygiënisch verzamelen van monsters. In laboratoria dienen ze als roerstaafjes en helpen ze bij het hanteren van diverse materialen, zonder risico op contaminatie. Kortom, tongspatels zijn een veelzijdig en functioneel gebruiksartikel in verschillende soorten laboratoria.

Gemaakt voor comfort en veiligheid

Onze tongspatels bij InstruLabo zijn ontworpen met zowel de professional als de patiënt in gedachten. Ze zijn vervaardigd van materialen, zoals hout, die comfort en veiligheid waarborgen. De gladde afwerking voorkomt irritatie bij patiënten en garandeert een veilige handeling door de professional. Ook voor gebruik in laboratoria zijn de tongspatels zeer geschikt. Elke klus waarvoor u uw handen niet wilt gebruiken, zoals het uitsmeren van pasta’s, kunt u uitvoeren met tongspatels. Houd daarbij altijd de veiligheidsvoorschriften in acht en draag de nodige beschermde kleding.

Waarom tongspatels van InstruLabo?

InstruLabo staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze tongspatels zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de strenge eisen van medische en laboratoriumprofessionals. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u een product in handen krijgt dat aan de hoogste normen voldoet.

Bestel eenvoudig online

Bij InstruLabo streven we naar een langdurige relatie met onze klanten. We bieden niet alleen de beste producten, maar ook deskundig advies en uitstekende service. Ontdek het zelf en bestel uw tongspatels vandaag nog bij InstruLabo!
 

Search engine powered by ElasticSuite