SIGMA-ALDRICH Amyloglucosidase (gamma-Amylase) van Aspergillus niger, oplossing, voor gebruik in Total Dietry Fiber Assay, TDI-100A; 10 ml
Wat is amyloglucosidase?
Amyloglucosidase is een enzyme dat wordt gebruikt in verschillende industriële en biotechnologische processen. De stof is een enzym dat de dextrine en glucose afbreekt die aanwezig zijn in verschillende granen, zoals tarwe, maïs en gerst. Amyloglucosidase heeft een specifieke werking op amylose en amylopectine, twee soorten koolhydraten die aanwezig zijn in granen. Het heeft ook een pH-optima van 4,5-6,0 en een optimale temperatuur van 50-60 °C.
Veiligheid rond amyloglucosidase
Amyloglucosidase is een enzym dat veilig kan worden gebruikt in voedingsmiddelen en biotechnologische processen. Er zijn echter enkele voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen bij het werken met dit enzym. Zoals met elk chemisch product, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat amyloglucosidase op de juiste manier wordt opgeslagen. Ook is het belangrijk om te voorkomen dat het in contact komt met de huid of de ogen. Als er contact optreedt, is het belangrijk om de betreffende huid of ogen grondig te spoelen met water. Draag om blootstelling aan de stof te voorkomen ook altijd voldoende veiligheidsmiddelen zoals beschermende handschoenen, lichaamsbescherming en oogbescherming.
Amyloglucosidase kopen?
Bij InstruLabo verkopen we alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van veel verschillende chemicaliën tot diverse pompen en verschillende beschermingsmiddelen. Zo vindt u dus ook amyloglucosidase bij ons! Ons amyloglucosidase komt in een hoeveelheid van 10 milliliter. Heeft u nog twijfels of vragen over het amyloglucosidase van InstruLabo of over één van onze andere producten? Neem dan zeker contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen!
SKU | A9913-10ML |
---|---|
CAS-nummer | [9032-08-0] |