Accubakken

Een accubak staat ook bekend onder de naam aquariumbakken. Accubakken zijn een belangrijk hulpmiddel in het laboratorium en in het onderwijs. Gezien het grote volume, kan in een grote accubak ook een proef voor de klas uitgevoerd worden, die dan voor iedereen goed zichtbaar is.

Voor lessen biologie kan een accubak ook gebruikt worden om het leven onder water te bestuderen. Ook bij natuurkundeproeven zijn deze accubakken een geliefd artikel, om bijvoorbeeld proeven met golven of geluid uit te voeren.

... Lees meer
9 producten
Sorteer op

Materiaal en afmetingen van een accubak

De accubakken zijn uit één stuk gemaakt en hebben een stevige, dikke wand. Daardoor is de accubak gevoelig voor grote, snelle temperatuurwisselingen. De accubakken zijn ook verkrijgbaar in grotere formaten (lengte 36 cm, breedte 23 cm, hoogte 26 cm), maar er zijn ook accubakken in een compacte uitvoering met bijvoorbeeld een lengte van 10 cm, breedte van 10 cm en hoogte van 10 cm.

De voordelen van een glazen accubak

Glazen accubakken zijn tegen de meeste chemicaliën bestand en zullen geen contaminatie in de hand werken. De inhoud van de accubak blijft goed zichtbaar en er is voldoende ruimte om diverse artikelen in de accubak te plaatsen of om handelingen te verrichten.

Ons assortiment accubakken

Bij InstruLabo verkopen wij alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van chemicaliën tot bescherming en laboratorium glaswerk. Voor al u laboratorium werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij ook een ruim aanbod aan accubakken in verschillende maten. Kijk ons gehele assortiment door om te zien wat we allemaal hebben.

Accubakken kopen? 

Wilt u een accubak kopen? In het assortiment van InstruLabo zijn de meest courante uitvoeringen accubakken opgenomen. Indien u een accubak zou willen kopen van een ander formaat, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit geldt ook voor aquariumbakken met verlijmde wanden en afdekplaten voor accubakken.

Search engine powered by ElasticSuite