Cultuurbuis

Op zoek naar een cultuurbuis? Dan ben je bij Instrulabo aan het juiste adres! Het aanbod varieert tussen verschillende maten en soorten cultuurbuizen. Er zit dus altijd wel een cultuurbuis tussen waar jij naar op zoek bent. Is een cultuurbuis niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij onze reageerbuizen.

... Lees meer
Producten 1-24 van 49
Sorteer op

Wat is een cultuurbuis?

Een cultuurbuis is het broertje van de reageerbuis, maar dan een uitvoering zonder rand. Of het nu een reageerbuis of cultuurbuis is, deze instrumenten zijn onmisbaar in een laboratorium.

Waar gebruik je een cultuurbuis voor?

Een cultuurbuis wordt voor dezelfde doeleinden gebruikt als een reageerbuis. Bijvoorbeeld om te zien of er bij een bepaalde reactie een neerslag ontstaat. Ook kan er in een glazen cultuurbuis kleine hoeveelheden vaste stoffen of vloeistoffen verhit worden. Houd bij het gebruik van een cultuurglas de veiligheid goed in de gaten en draag de benodigde beschermingsmiddelen

Verschillende soorten cultuurbuizen

Bij Instrulabo zijn er verschillende soorten cultuurbuizen verkrijgbaar. Zo zijn er dikwandige cultuurbuizen, wegwerp cultuurbuizen en cultuurbuizen met een schroefdop. 

Cultuurbuis kopen?

Voor laboratoriuminstrumenten zoals een cultuurbuis is Instrulabo de juiste plek voor een aankoop. Mocht je ergens niet uitkomen met de oriëntatie of aankoop. Twijfel niet en neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Search engine powered by ElasticSuite