Gaswasflessen

Gaswasfles kopen? Een gaswasfles is een glazen fles die deels gevuld is met een vloeistof. Daarnaast is een gaswasfles voorzien van een in- en een uitgaande buis.

... Lees meer
Producten 1-24 van 56
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Een gaswasfles is een glazen fles die deels gevuld is met een vloeistof. Daarnaast is een gaswasfles voorzien van een in- en een uitgaande buis.

Functies van een gaswasfles

De functie van een glaswasfles is tweeledig. Er kunnen stoffen uit een gas verwijderd worden, vandaar ook de naam: gaswasfles. Ook kunnen er stoffen aan een gas toegevoegd worden. 

Gaswasflessen met filters

De ingaande buis kan eventueel voorzien zijn van een glazen poreus filter en zorgt er voor dat het inkomende gas van de gaswasfles eerst door de vloeistof gevoerd wordt. De poreusheid van een gaswasfles filter wordt uitgedrukt in de letter P, gevolgd gaat een getal en loopt doorgaans van P 00 tot en met P 5. Op verzoek kunnen wij u hierover aanvullende informatie toezenden. Het glazen filter van de gaswasfles kan zich of aan de ingaande glasbuis bevinden, of in de gaswasfles zelf (om een groter filteroppervlak te creëren).

De uitgaande buis van de gaswasfles bevindt zich boven het vloeistofoppervlak. Hiermee wordt het gewassen gas opgevangen.

Gaswasflessen met slijpstuk of schroefdop

Gaswasflessen zijn uitgevoerd met een slijpstuk of met een schroefdop met gat en inlage. Het voordeel van de gaswasfles met schroefdop is gelegen in het feit dat het mogelijk is om de inleidbuis in hoogte te variëren. Bij de gaswasfles met een slijpstuk is de hoogte een vast gegeven.

Vragen?

Heeft u vragen of heeft u advies over gaswasflessen nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte gaswasfles. 

Search engine powered by ElasticSuite