Glasdozen

Glasdoos kopen? Bij InstruLabo hebben we een aantal glasdozen van verschillende maten die uw laboratoriumbenodigdheden veilig en geordend houden.

... Lees meer
7 producten
Sorteer op

Waar worden glasdozen voor gebruikt?

Glasdozen in laboratoria worden gebruikt voor het veilig opslaan van preparaten, chemicaliën, en biologische monsters. Hun transparantie is niet alleen praktisch voor snelle identificatie van de inhoud, maar het biedt ook een extra veiligheidsmaatregel, aangezien de inhoud zichtbaar is zonder de doos te openen. Dit minimaliseert de blootstelling aan potentieel gevaarlijke stoffen. Daarnaast zijn de glasdozen van InstruLabo uitgerust met een bijbehorende deksel, om de integriteit van de inhoud te behouden en kruisbesmetting te voorkomen. 

Deze glasdozen dragen ook bij aan een georganiseerde en systematische werkomgeving. Door de juiste opslag en labeling van glasdozen kunnen laboratoriummedewerkers efficiënter en effectiever werken, wat essentieel is voor nauwkeurig wetenschappelijk onderzoek.

Diversiteit in glasdozen

Ons aanbod aan glasdozen is zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Zo heeft onze kleinste glasdoos een maat van 3.5 x 6 cm en onze grootste glasdoos heeft een maat van 8 x 15 cm. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardig glas dat transparant is. Dit maakt het gemakkelijk om de inhoud in één oogopslag te zien, terwijl uw materialen beschermd blijven tegen externe invloeden.

Veiligheid en duurzaamheid

De veiligheid van uw laboratorium is onze topprioriteit. Onze glasdozen zijn ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen chemicaliën, wat ze ideaal maakt voor diverse laboratoriumtoepassingen. Bovendien zijn onze glasdozen herbruikbaar en eenvoudig te reinigen, wat bijdraagt aan een duurzame laboratoriumomgeving.

Waarom InstruLabo?

Bij InstruLabo zijn we toegewijd om u te voorzien van de beste laboratoriumbenodigdheden, inclusief onze kwalitatieve glasdozen. Heeft u nog verdere vragen? Neem contact op met ons deskundige team!

Search engine powered by ElasticSuite