Horlogeglazen

Horlogeglazen zijn cirkelvormige stukken glas die enigszins bol staat. Ze komen in veel verschillende maten voor, waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. Ze worden in laboratoriums veel gebruikt voor het afdekken van een bekerglas. Een horlogeglas dekt een bekerglas niet geheel af waardoor gas nog wel in en uit het bekerglas kan. Daarnaast worden horlogeglazen ook gebruikt voor het verdampen van een vloeistof. Een horlogeglas stelt een scheikundige in staat om de neerslag of kristallisatie te observeren tijdens het verdampen van een vloeistof. 

... Lees meer
12 producten
Sorteer op

Soorten horlogeglazen

Bij InstruLabo hebben we een ruim assortiment aan horlogeglazen. De maten variëren met een diameter van 4 centimeter tot een diameter van 25 centimeter. In totaal vindt u twaalf verschillende opties bij ons. Hier vindt u dus zeker de maat die u nodig heeft!

Horlogeglazen kopen?

Heeft u interesse in de horlogeglazen van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van onze producten zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen bij het vinden van de juiste artikelen.

Search engine powered by ElasticSuite