Sprayfles

In de wereld van laboratoria en chemische toepassingen zijn sprayflessen onmisbaar. Deze handige instrumenten bieden een efficiënte en nauwkeurige manier om vloeistoffen te verstuiven. Bij InstruLabo vindt u sprayflessen die variërend zijn van inhoud. Ideaal voor uiteenlopende toepassingen, van het reinigen van apparatuur tot het nauwkeurig doseren van chemicaliën. Ontdek nu ons aanbod en vind de perfecte sprayfles voor uw laboratorium!

... Lees meer
5 producten
Sorteer op

Glazen sprayflessen

Onze glazen sprayflessen zijn bestand tegen een breed scala aan chemicaliën en bieden een veilige oplossing voor het bewaren en vernevelen van vele vloeistoffen. Het glas garandeert dat de inhoud niet reageert met de verpakking, waardoor de zuiverheid van de inhoud gewaarborgd blijft. Deze flessen zijn ideaal voor langdurig gebruik en zijn een milieuvriendelijke keuze voor elk laboratorium.

Lege sprayflessen

Heeft u specifieke behoeften voor het verstuiven van vloeistoffen in uw laboratorium? Met onze lege sprayflessen kunt u zelf de perfecte mix samenstellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u altijd de juiste verneveling krijgt voor de werkzaamheden waar u ze voor wilt gebruiken.

Sprayfles kopen?

Een lege sprayfles kopen bij InstruLabo? Met slechts een paar klikken kunt u de gewenste sprayflessen selecteren en bestellen. Ons gebruiksvriendelijke online platform zorgt voor een snelle en efficiënte aankoopervaring. Bovendien staan wij klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw specifieke behoeften. Maak uw laboratoriumvoorzieningen compleet met de kwalitatieve sprayflessen van InstruLabo en ervaar het gemak en de efficiëntie die onze producten bieden.

Search engine powered by ElasticSuite