Liebigkoeler

Bent u op zoek naar een liebigkoeler van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u aan het juiste adres bij InstruLabo. In ons ruime assortiment vindt u allerlei liebigkoelers van verschillende lengtes die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen in het laboratorium. Gebruikt u de liebigkoeler in combinatie met chemicaliën? Ook die stoffen vindt u in ons grote aanbod. Neem dus snel een kijkje in ons ruime assortiment, bestel uw liebigkoeler en andere producten eenvoudig online en profiteer van betrouwbare levering.

... Lees meer
18 producten
Sorteer op

Wat is een liebigkoeler?

Een liebigkoeler is een instrument dat in het laboratorium wordt gebruikt om een warme, vloeibare of gasvormige substantie af te koelen of te condenseren. De mantel van de liebigkoeler wordt gevuld met koud water aan de rechteronderkant. Dit loopt naar de bovenzijde en gaat zo terug naar de gootsteen. In de mantel van de liebigkoeler zit een spiraalvormige binnenbuis. Daar wordt de damp die gecondenseerd moet worden doorheen geleid, tegen de richting van het koude water in. Het condensaat druppelt aan de rechterkant uit de koeler. De liebigkoeler wordt meestal een beetje schuin gebruikt, met de koude kant iets lager dan de warme kant.

Bestel uw laboratoriuminstrumenten bij InstruLabo

Heeft u een liebigkoeler nodig voor in uw laboratorium? Dan komen ook andere voorwerpen gegarandeerd van pas. Denk bijvoorbeeld aan de juiste bescherming en veiligheidsmiddelen om ervoor te zorgen dat u op een veilige manier werkt met allerlei chemische stoffen en uw liebigkoeler. Daarnaast bieden we een groot aantal gebruiksvoorwerpen in kunststof en metaal aan die geschikt zijn voor professioneel gebruik in laboratoria. Neem gerust een kijkje in ons volledige assortiment voor alle soorten liebigkoelers en onze andere 30.000 producten.

Liebigkoeler kopen

Ligt de juiste liebigkoeler inmiddels in uw winkelmandje? Bestel dan eenvoudig en snel online. Zodra u de bestelling afrondt, gaan we aan de slag om uw liebigkoeler zo snel mogelijk bij u af te leveren. We zorgen voor betrouwbare levering en staan voor u klaar met vakkundig advies over al uw laboratoriumzaken. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundigen helpen u graag verder.

Search engine powered by ElasticSuite