Spiraalkoeler

Een spiraalkoeler wordt ook wel een dompelkoeler genoemd en is vaak een lange buis. Het wordt vaak gemaakt van koper of RVS en wordt in de vorm van een spiraal gebogen. De capaciteit van de spiraalkoeler is afhankelijk van de dikte van de buis en het aantal windingen van de spiraal.

De spiraalkoeler werkt door deze in de gekookte stof te hangen er water doorheen te laten stromen van boven naar beneden. Vaak worden de spiraalkoelers eerst nog even tien minuten meegekookt zodat ze steriel zijn. Het koelen gaat achteraf sneller wanneer de stof geroerd blijft worden.

... Lees meer
8 producten
Sorteer op

Soorten spiraalkoelers

Bij InstruLabo hebben we een groot assortiment aan verschillende spiraalkoelers. Deze variëren in maten van 20 centimeter tot 50 centimeter. Op deze manier kunt u precies de spiraalkoeler bestellen die u nodig heeft.

Spiraalkoeler bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk een stuk veiliger maakt. In ons ruime assortiment aan laboratoriumartikelen vindt u ook spiraalkoelers. Deze vindt u bij ons in verschillende soorten en maten. Bekijk de volledige collectie om te zien welke opties we allemaal hebben.

Spiraalkoeler kopen?

Heeft u interesse in een spiraalkoeler van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van onze producten zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen bij het vinden van de juiste artikelen.

Search engine powered by ElasticSuite