Adapters

Bent u op zoek naar betrouwbare schroefdraadadapters voor uw laboratoriumwerkzaamheden? Onze schroefdraadadapters, vervaardigd uit materialen als PTFE, PP en ETFE, bieden de oplossing. Deze adapters zijn essentieel voor het maken van veilige en nauwkeurige verbindingen tussen uw laboratoriuminstrumenten. Ze zijn bestand tegen chemische corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen.

... Lees meer
19 producten
Sorteer op

Welke adapters heeft InstruLabo allemaal? 

InstruLabo heeft een breed assortiment als het gaat om schroefdraadadapters. Deze adapters zijn speciaal ontworpen voor gebruik in diverse laboratoriumtoepassingen en bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor het verbinden van laboratoriumglaswerk en andere apparatuur. Zie hieronder wat voor soort adapters we aanbieden bij InstruLabo:

  • PTFE Adapters
  • PP Adapters
  • ETFE Adapters

Polytetrafluorethyleen (PTFE) adapters

PTFE, bekend om zijn uitstekende chemische inertie, is een ideale keuze voor schroefdraadadapters in veeleisende laboratoriumomgevingen. Onze PTFE-adapters zijn bestand tegen chemicaliën en zorgen voor een lekvrije verbinding, essentieel voor nauwkeurige experimenten. Hun non-reactieve aard maakt ze geschikt voor gebruik met een breed scala aan chemicaliën. Vertrouw op onze PTFE-adapters voor consistente prestaties en langdurige betrouwbaarheid.

Polypropyleen (PP) Adapters

Naast de PTFE adapters heeft InstruLabo ook nog adapters van polypropyleen (PP), een materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Deze PP-adapters zijn speciaal ontworpen voor toepassingen waar robuustheid en thermische stabiliteit essentieel zijn. Dankzij hun hoge weerstand tegen mechanische stress en temperatuurvariaties, zijn ze een betrouwbare keuze voor diverse laboratoriumtoepassingen. Of u nu werkt met hoge temperaturen of robuuste experimentele opstellingen, onze PP-adapters zijn een veilige en effectieve oplossing voor uw laboratoriumbehoeften.

Ethyleentetrafluorethyleen (ETFE) Adapters

ETFE is een uniek materiaal dat de chemische resistentie van PTFE combineert met verhoogde mechanische sterkte. Deze eigenschappen maken ETFE-adapters een ideale keuze voor zowel chemische als fysieke toepassingen in laboratoria. Ze bieden een uitstekende weerstand tegen agressieve chemicaliën en zijn tegelijkertijd sterk genoeg om fysieke belasting te weerstaan. Kies voor onze ETFE-adapters wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige, sterke en chemisch resistente oplossing voor uw laboratoriumverbindingen.

Waarom kiezen voor InstruLabo?

Bij InstruLabo streven we naar het leveren van producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de behoeften van moderne laboratoria. Met onze producten bent u verzekerd van een veilige, efficiënte en nauwkeurige uitvoering van uw laboratoriumwerkzaamheden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons deskundig team!

Search engine powered by ElasticSuite