Kunststoffen centriffugebuizen

Centrifugebuizen kopen? InstruLabo biedt u een uitgebreide serie. Centrifugebuizen met een ronde bodem, met een conische bodem, met en zonder verdeling en ook in een micro uitvoering. Er is altijd een juiste centrifugebuis beschikbaar voor uw toepassing. Niet de juiste gevonden? Neem vrijblijvend contact op met InstruLabo met uw vraag.

... Lees meer
Producten 1-24 van 54
Sorteer op

Kartell centrifugebuizen voordelen

Kartell centrifugebuizen zijn beschikbaar in een PP (polypropeen) en een TPX (PMP) uitvoering. De PP uitvoering is bestand tegen temperaturen tot +120°C en de TPX centrifugebuis zelfs tot +170°C. Uiteraard kunnen deze kunststof buizen niet direct verwarmd worden. Beide kwaliteiten kunststof centrifugebuizen hebben een hoge chemische weerstand. Beschikbaar met ronde bodem, conische bodem en met of zonder verdeling. Ook zijn deze centrifugebuizen van Kartell geschikt om als standaard testbuis of kunststof reageerbuis gebruikt te worden.

Nalgene centrifugebuizen

De Nalgene serie centrifugebuizen 3105 hebben een conische bodem. Verder bezitten deze centrifugebuizen een uitstekende mechanische sterkte en een uitstekende helderheid. Deze polycarbonaat centrifugebuizen kunnen zowel in gekoelde als niet-gekoelde centrifuges gebruikt worden. Er zijn meer uitvoeringen op aanvraag leverbaar.

Serie 3118 van Nalgene voor hogere snelheden

Serie 3118 van Nalgene behoort bij de Oak Ridge serie die geschikt is om bij hogere snelheden te gebruiken. Dankzij de uitstekende mechanische sterkte van de polycarbonaat centrifugebuizen is deze centrifugebuis geschikt voor een overvloed aan toepassingen. Door de goede transparantie blijft de inhoud van de centrifugebuis goed zichtbaar. Ook voor deze serie centrifugebuizen zijn er meer uitvoeringen op aanvraag beschikbaar.

Serie 3119 van Nalgene

Ook de serie 3119 centrifugebuizen van Nalgene is geschikt voor hogere snelheden. De doorschijnende polypropeencopolymeer centrifugebuizen hebben ook een uitstekende mechanische sterkte. Overige uitvoeringen op aanvraag 

Brand (micro)centrifugebuizen

Van fabrikant Brand hebben we ook de micro-centrifugebuizen in het programma. Met en zonder verdeling. Van PP (polypropeen). Met aanhangende dop (vermindert het gevaar op vervuiling of fouten omdat de doppen niet verwisseld kunnen worden) of als losse dop. Niet-steriel en steriel. Afhankelijk van de uitvoering geschikt voor toepassingen bij temperaturen tussen -196°C tot +121°C. Ook is er een uitvoering micro-centrifugebuizen die geschikt zijn voor het opslaan van vloeibare stikstof in de gasfase en voorzien zijn van een mat etiketveld.

Centrifugebuis van kunststof kopen? Of toch lieven een glazen centrifugebuis? Bestel eenvoudig online. 

Search engine powered by ElasticSuite