Filterstaaf (onbewerkt)

Bent u op zoek naar filterstaven voor uw laboratoriumtoepassingen? Wij bieden filterstaven aan die onbewerkt zijn, waardoor u de staaf zelf naar eigen behoefte kunt bewerken. Maak uw keuze en ervaar de precisie die InstruLabo biedt. 

... Lees meer
7 producten
Sorteer op

Wat is een filterstaaf?

Een filterstaaf is een essentieel hulpmiddel in laboratoria en industriële processen, ontworpen om ongewenste deeltjes en verontreinigingen uit vloeistoffen of gassen te filteren. Deze staven zijn cruciaal voor nauwkeurige wetenschappelijke analyses en industriële processen, waarbij de zuiverheid van materialen van het grootste belang is. Bij InstruLabo vindt u ronde filterstaven, met diverse poreusiteiten, namelijk van poreusiteit 1.00 µm tot 100 µm. 

De essentie van filterstaven in laboratoria

Filterstaven spelen een cruciale rol in de moderne laboratoriumtechniek. Ze zijn ontworpen om deeltjes, verontreinigingen, en chemicaliën effectief uit vloeistoffen en gassen te verwijderen. Bij InstruLabo begrijpen we het belang van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in wetenschappelijke experimenten. Daarom bieden we filterstaven aan die onbewerkt zijn, zodat er zelf filterplaten en/of filterkaarsen gemaakt kunnen worden. Dit kan gedaan worden door de filterstaven te bewerken middels draaien, frezen of snijden. 

Kies voor InstruLabo

InstruLabo is toegewijd aan het leveren van alleen de beste laboratoriumbenodigdheden. We zijn toegewijd aan het leveren van producten die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen. Heeft u nog vragen of advies nodig op het gebied van laboratorium benodigdheden? Neem dan contact op met ons deskundige team!

Search engine powered by ElasticSuite