Bruin kunststof (donker bewaren)

9 producten
Sorteer op

Beschrijving:

Nalgene fles kopen van HDPE (bruin)? InstruLabo heeft deze in het programma met een inhoud van 4 ml, 8 ml, 15 ml, 30 ml, 60 ml, 125 ml, 250 ml, 500 ml en 1 liter.

De Nalgene fles 30ml uit deze serie, heeft een ideale inhoud om uw product veilig en tegen UV-invloed te bewaren, zonder dat er zich een grote hoeveelheid lucht boven het product bevindt in de fles. Met de keuze uit een inhoud tussen 4 ml en 1 liter is er altijd een geschikte fles beschikbaar.

Deze Nalgene flessen van laboratoriumkwaliteit kunnen worden gebruikt voor het bewaren, verzenden en verpakken van lichtgevoelige vloeistoffen. Door de toepassing van Nalgene HDPE (dus met hoge dichtheid) zijn deze Nalgene flessen bestand tegen de meeste zuren, basen en alcoholen. Door de toepassing van de inlage-vrije schroefdop wordt een hoge mate van lekvrij bereikt.

Kenmerken:

  • Ondoorzichtig amber (bruin) HDPE, door Nalgene gelescteerd voor deze flessen, vermindert de transmissie van UV-straling en beschermt lichtgevoelige vloeistoffen.
  • Voldoet aan de eisen van de Amerikaanse farmacopee 23 voor lichttransmissie.
  • Veelzijdige flessen van Nalgene waar blootstelling aan licht beperkt moet worden.
  • Ook geschikt voor langdurige opslag in de vriezer, tot een temperatuur van -100°C.
  • De bijgeleverd schroefdoppen hebben geen inlage, waardoor een lekvrije afdichting ontstaat, omdat de inlage niet kan vervormen. Bovendien komt de bewaarde vloeistof alleen in aanraking met HDPE (waarvan de fles gemaakt is) en PP (waarvan de dop gemaakt is).

Leveringsomvang:

Deze Nalgene flessen worden geleverd in handzame verpakkingen met 12 stuks voor de inhoudsmaten 4 ml tot en met 500 ml en 6 stuks voor de inhoudsmaat 1 liter. Iedere fles is voorzien van een schroefdop.

Search engine powered by ElasticSuite