Gebruiksartikelen kunststof >> Hevels

Hevel kopen? Met een hevel haalt u een eenvoudig, doeltreffend hulpmiddel op uw laboratorium of in uw productieruimte binnen.

Een hevel of sifon is een hulpmiddel om een vloeistof uit een vat te pompen. De ingang van de hevel moet ondergedompeld zijn in de te verpompen vloeistof en in principe moet de uitgang van de hevel lager gepositioneerd zijn dan het vloeistofniveau in het vat. Ook moet het ontvangende vat lager staan dan het vat van waaruit geheveld wordt.

Hoe werkt een hevel?
Om te beginnen met hevelen, dient eerst de gehele hevel gevuld te worden met vloeistof. Daarna stroomt de vloeistof zonder verdere ingrepen. De hevel werkt zonder batterij of lichtnet.

Echter, de hevels uit deze serie werken zonder de voorwaarden die aan hevels worden gesteld:

✔ Plaats de hevel in de vloeistof en vul deze.
✔ Sluit het gat boven het handvat van de hevel met uw duim.
✔ Haal de hevel eruit en laat uw duim los boven het doelvat.

Hevels voor eenmalig gebruik
Als sterk klevende vloeistoffen worden bemonsterd, kan het een stuk goedkoper zijn om de hevel weg te gooien dan om een ingewikkeld reinigingsproces uit te voeren. Deze hevels kunnen ook éénmalig gebruikt worden. De hevels zijn gemaakt van PE (Polyetheen), transparant en de inhoud is gemakkelijk zichtbaar. De kunststof PE (Polyetheen) voorkomt in grote mate de hechting van het monstermateriaal aan het oppervlak.

Hevel kopen? Bestel eenvoudig online of vraag ons voor advies

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Lijst  Foto-tabel 
Artikel Artikelnummer Prijs
Hevel kunststof (PE) 175 ml 75 cm

Hevel kunststof (PE) 175 ml 75 cm

Productgegevens
608.404
€ 17,20

Hevel kunststof (PE) 275 ml 1 meter

Hevel kunststof (PE) 275 ml 1 meter

Productgegevens
608.406
€ 23,80

Hevel kunststof (PE) 75 ml 50 cm

Hevel kunststof (PE) 75 ml 50 cm

Productgegevens
608.402
€ 9,20

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Lijst  Foto-tabel 
U kiest voor Instru-Labo vanwege het persoonlijk advies. De medewerkers denken mee met uw situatie. Zij staan u bij met mogelijkheden, oplossingen, en de technische dienst repareert en controleert mankementen. Bij Instru-Labo B.V. bestel je onder andere een breed assortiment aan Gebruiksartikelen kunststof (Hevels).