Jerrycannen

InstruLabo biedt u een overzichtelijk programma jerrycannen met diverse accessoires die het gebruik van de jerrycan vereenvoudigen. Met de aftapkraan of schenktuit kunt u op een simpele manier schenken uit de jerrycan. Als de aftapkraan of schenktuit voorzien zijn van een ontluchting, zal het tappen of uitschenken beter verlopen. Daarmee wordt namelijk voorkomen dat de vloeistof gaat klokken.

... Lees meer
Producten 1-24 van 31
Sorteer op

Waar zijn de jerrycannen voor bedoeld?

De jerrycanen zijn bedoeld als een opslagtank voor vloeistoffen. Oorspronkelijk werden jerrycans gemaakt van plaatstaal en bedoeld voor de opslag van brandstof. Later zijn ook exemplaren van kunststof gemaakt en werden er ook andere vloeistoffen in bewaard. Vaak is er een diagonaal kruis te zien in de wanden van de jerrycan. Deze zorgen voor extra stevigheid.

Jerrycannen zijn verkrijgbaar met een inhoud van 2 liter tot en met 30 liter. Er zijn uitvoeringen met UN-aanduiding verkrijgbaar voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

Jerrycannen met UV-bescherming

De jerrycannen serie 604.010 tot en met 604.016 is voorzien van een brede hals en hebben een UV-bescherming. De dop is vast verbonden aan de jerrycan, waardoor deze niet verloren kan raken. De onderzijde is voorzien van een groef, zodat het uitgieten simpel verloopt. Deze jerrycannen zijn geschikt voor levensmiddelen en zijn temperatuurbestendig van -20°C tot +70°C.

Eenvoudige jerrycannen

De jerrycan serie 610.002 tot en met 610.018 is een eenvoudige uitvoering, geschikt voor levensmiddelen en voorzien van een UN-goedkeuring.

HDPE jerrycannen

De jerrycannen serie 610.054 tot en met 610.058 van natuurlijk gekleurde HDPE bieden stabiliteit tijdens transport en veilige opslag van vloeistoffen. Ook zijn deze jerrycannen in overeenstemming met de richtlijnen door de Verenigde Naties goedgekeurd voor gevaarlijke stoffen en geschikt voor gebruik als verpakking voor voedingsproducten. 

De Jerrycannen serie 610.122 tot en met 610.128 is een industriële uitvoering van ongekleurd HDPE, met UN-goedkeuring en voorzien van een schroefdop. Geschikt voor levensmiddelen en temperatuurbestendig van -20°C tot +70°C

Ruimtebesparende jerrycannen

610.102 en 610.104 zijn ruimtebesparende jerrycans door de slim bedachte afmetingen. Deze jerrycans zijn erg smal. Gemaakt van PP (Polypropeen) en voorzien van een betrouwbare schroefdop. Zonder dop, kunnen deze jerrycans geautoclaveerd worden. Zijn bovendien voorzien van een gegoten, blijvende literverdeling.

Jerrycan kopen? Bestel eenvoudig online, of neem contact met ons op. 

Search engine powered by ElasticSuite