Kunststof zeef

Wilt u een kunststof zeef kopen? Naast een metalen analysezeef heeft InstruLabo ook een eenvoudige kunststof zeef in het programma. Met deze kunststof zeef kunnen snel en eenvoudig poeders, stortgoederen en granulaten gezeefd en gescheiden worden. De kunststof zeef is wit van kleur en makkelijk schoon te maken. Hierdoor kunt erg vaak van deze zeef gebruik maken. Is dit niet wat u zocht? Bij InstruLabo hebben we ook nog een hoop andere opties, zoals zeefmachines en andere zeven gemaakt van andere materialen. Neem gerust een kijkje door al onze collecties.

... Lees meer
1 product
Sorteer op

Het materiaal van onze kunststof zeef

Deze kunststof zeef is gemaakt van PP (polypropeen) met een zeefgedeelte van geweven nylon. De kunststof zeef bezit 7 gaten van 1x1 mm per cm2. De binnen diameter van deze kunststof zeef is 220 mm (buiten diameter 240 mm) en de totale hoogte 82 mm (inwendige hoogte 60 mm).

Liever een kunststof analysezeef met een nauwkeurig gespecificeerde doorlaat van mesh wijdte 5 µm tot een mesh wijdte van 2000 µm? 

Waarom een kunststof zeef?

Met een kunststof zeef hoeft u zich geen zorgen te maken dat het metaal zich zal mengen met het product dat u wilt zeven. Ook kunnen zuren en bacteriën ervoor zorgen dat metalen op den duur worden aangetast waardoor het gebruiken van een RVS zeef niet altijd handig is. Ook is een kunststof zeef eenvoudig schoon te maken doordat hij gewoon in de vaatwasser kan. 

Nog een voordeel van een kunststof zeef ten opzichte van een metalen zeef, is dat bij een kunststof zeef het weefmaterialen niet geweven is. Hierdoor is er weinig mogelijkheid voor het aanhechten van wat dan ook. Bij een metalen zeef is het zeefweefsel wel onder en over elkaar geweven waardoor de kans op verontreiniging van zich zelf al groter is. Dit komt omdat er veel meer scherpe hoekjes en kiertjes zijn die niet schoon zijn te krijgen. 

Voordelen van InstruLabo

InstruLabo bezorgt in zowel Nederland als België. Vanaf bestellingen boven de € 500,- zijn de orderkosten gratis! Uw bestelling wordt veilig en snel bezorgd. Bovendien heeft InstruLabo medewerkers die meedenken met uw situatie. Ze geven persoonlijk advies en staan u bij met mogelijkheden en oplossingen en de technische dienst repareert en controleer mankementen. Heeft u voor een toepassing speciaal glaswerk nodig? Ook daarbij kan InstruLabo u van dienst zijn!

Kunststof zeef kopen?

Bij InstruLabo verkopen wij alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van chemicaliën tot bescherming en laboratorium glaswerk. Voor al u laboratorium werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zo verkopen wij dus ook een kunststof zeef. Bestel online uw kunststof zeef bij InstruLabo. Heeft u nog vragen over één van onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag verder helpen!

Search engine powered by ElasticSuite