Meetpipetten

Kunststof meetpipetten zijn een welkom alternatief voor de glazen meetpipetten. Breuk is nagenoeg uitgesloten bij deze kunststof meetpipetten. Mocht er toch iets mis gaan bij het gebruik van de kunststof meetpipet, dan komen er geen glassplinters vrij die in een product terecht kunnen komen.

... Lees meer
5 producten
Sorteer op

Andere voordelen van kunststof meetpipetten

Deze kunststof meetpipetten van het fabricaat Brand zijn gemaakt van PP (polypropeen) en bezitten een hoge helderheid. De meetpipetten zijn gekalibreerd om te leveren (TD, Ex). Omdat deze meetpipetten gemaakt zijn van kunststof zijn deze goed bestand tegen breuk. Blootstelling aan temperaturen tot 60 ° C veroorzaakt geen permanente overschrijding van foutlimieten. Bij het reinigen van de kunststof meetpipetten is een reinigingstemperatuur onder 60 °C  aanbevolen om de opdruk en dus ook de maatverdeling te behouden.

Kunststof meetpipet kopen? Het programma is misschien beperkt, maar de kwaliteit van deze serie is goed. Met een kunststof meetpipet van het fabricaat Brand haalt men een product van hoge kwaliteit en nauwkeurigheid op het laboratorium.

Search engine powered by ElasticSuite