Schraper

Met een kunststof schraper word op een eenvoudige manier verontreinigingen, die zich enigszins vastgezet hebben op een oppervlak, verwijderd. Met de kunststof PTFE vervaardigde schrapers wordt dit extra eenvoudig, omdat deze PTFE schrapers voldoende stevigheid bezitten en bovendien een goede chemische bestendigheid hebben. In het laboratorium kunnen ze veelzijdig worden ingezet als monsterlepel, voor het afmeten en opvullen van kleine hoeveelheden, als schraper of om te mengen en roeren.  

... Lees meer
3 producten
Sorteer op

Temperatuurbestendigheid kunststof schrapers

Ook met betrekking tot de temperatuur hoeft men zich nauwelijks zorgen te maken: deze kunststof PTFE schrapers zijn temperatuurbestendig van -200 °C tot +250 °C. Het schraapgedeelte is taps en de schapers zijn voorzien van een robuust handvat.

Kunststof PFTE

PFTE materiaal is een semi-kristalijn fluorpolymeer met erg veel unieke eigenschappen. Dit materiaal heeft een ongewoon hoge thermische stabiliteit, chemische bestendigheid en smeltpunt. Bovendien hebben PFTE producten uitstekende glij-eigenschappen, goede elektrische weerstand en een niet hechtend oppervlak. Dit in tegenstelling tot de lage mechanische sterkte en een hoog gewicht in vergelijking met andere kunststoffen. Om de mechanische eigenschappen van het materiaal te verbeteren kunnen PFTE kunststoffen worden versterkt met additieven zoals glasvezel, koolstof of brons. 

Schrapers van InstruLabo

Bij InstruLabo verkopen wij diverse schrapers in verschillende maten. Alle schrapers van InstruLabo zijn in het wit. Er zijn drie verschillende maten waaruit u kunt kiezen. We hebben schrapers waarvan de lengte 200 mm is en de breedte 120 mm is, we hebben schrappers waarvan de lente 200 mm is en de breedte 90 mm is en we hebben schrapers waarvan de lengte 160 mm is en de breedte 50 mm. De handgreep van iedere schraper heeft een diameter van 20 mm.

Schraper kopen?

Bij InstruLabo verkopen wij alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van chemicaliën tot bescherming en laboratorium glaswerk. Voor al u laboratorium werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog vragen over schrapers of wilt u een schraper kopen? Bestel deze eenvoudig online bij InstruLabo of neem contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk advies geven. 

Search engine powered by ElasticSuite