Naar Luer lock

De verloopstukken zijn voorzien van een luer lock sluiting. Dit is een systeem dat veel wordt toegepast in laboratoriums, maar ook voor medische instrumenten. Het systeem zorgt voor een lekvrije aansluiting tussen twee elementen. Dit komt door de twee aansluitbare delen die in elkaar gedraaid moeten worden, genaamd de “male” en “female”. Wilt u een luer lock kopen? Bekijk hier het volledige aanbod van al onze slangverbindingen met luer lock aansluiting.

... Lees meer
8 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Luer lock aansluiting

Luer lock of luer taper is een wereldwijd gestandaardiseerd systeem dat lekvrije verbindingen mogelijk maakt tussen twee op elkaar aan te sluiten delen. De Luer lock aansluiting bestaat uit twee delen die perfect op elkaar passen. Deze slang aansluitingen zijn goed geschikt om gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen. De luer lock aansluiting zorgt ook voor een lekvrije verbinding. Dit is een wereldwijd gestandaardiseerd systeem dat lekvrije verbindingen mogelijk maakt.

Injectiespuiten met luer lock

Een luer lock kan ook gebruikt worden voor injectiespuiten. De luer lock vormt een betere garantie tegen het losschieten van de naald dan bij een luer conus. Voor normale injecties worden deze spuiten meestal niet gebruikt. Meestal wordt een injectiespuit met luer lock gebruikt voor speciale doeleinden.

Luer lock slangverbinding kopen?

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van diverse chemicaliën tot pompen en diverse beschermingsmiddelen en zo hebben wij dus ook een ruim aanbod aan diverse luer locks. 

Bent u op zoek naar een slangverbinding met een luer lock? Dit is een speciale soort sluiting dat lekken voorkomt. Indien u nog vragen heeft over de luer lock verbindingen of over één van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite