Spuitflessen

Wilt u een plastic spuitfles kopen? Een speciale groep flessen vormt de groep kunststof spuitflessen. Deze groep heeft enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Er is onder andere keuze uit een eenvoudige, standaard kunststof fles, die van een spuitflesopzet voorzien kan worden.

... Lees meer
Producten 1-24 van 113
Sorteer op

Spuitflessen met kleurcodering

Spuitflessen met kleurcodering vereenvoudigen de inhoudsidentificatie. Aan de hand van de kleur kan eenvoudig worden vastgesteld wat de inhoud van de kunststof spuitfles is. Door het toepassen van een smalle halsopening en spuiteinde uit één stuk, wordt lekkage voorkomen. Er is keuze uit gekleurde spuitflesopzetten, maar ook kan gekozen worden voor gekleurde spuitflessen met naturel spuitflesopzetten. Hierdoor wordt verwisseling van de spuitflessen door vergissing nog verder uitgesloten. De uitvoeringen met een brede halsopening laten zich eenvoudig vullen.

Spuitflessen met opdruk

De kunststof spuitflessen met opdruk zorgen voor overzicht op het laboratorium. Afhankelijk van de gekozen uitvoering bevatten deze spuitflessen alle relevante informatie omtrent de inhoud. Zo kan de stof in meerdere talen vermeld staan, alsmede de CAS-nummers en andere codes. Ook is er bij deze uitvoering van de kunststof spuitflessen vaak een ventiel verwerkt in de spuiteinden. Op die manier wordt het spontaan druppelen van de inhoud (dat vaak voorkomt bij oplosmiddelen bij temperatuurschommelingen) voorkomen. Dit kan overigens ook worden voorkomen door, bij de uitvoeringen met verstelbare spuitbuis, het uiteinde hiervan tot boven het vloeistofoppervlak te trekken.

Welk onderscheid is er onder de spuitflessen met opdruk?

Bij de kunststof spuitflessen met opdruk is het grootste onderscheid te vinden in de extra functies. Diverse fabrikanten hebben hun eigen invulling gekozen om tot een optimaal bedieningsgemak te komen en om uiterste veiligheid te bieden.

Kunststof spuitflessen met verstuiver

De kunststof spuitflessen met verstuiver zorgen voor een verneveling van de inhoud van de fles. Er zijn uitvoeringen, waarbij men door het trekken aan een handel de verneveling kan opwekken. Door het draaien van het uiteinde, kan de nevelstroom geregeld worden. Ook zijn er uitvoeringen, waarbij door her indrukken van de dop de verneveling op gang gebracht wordt.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste spuitfles? Neem dan contact met ons op. 

Search engine powered by ElasticSuite