Verzendkoker

Kunststof verzendkokers zijn handig voor het transporteren, archiveren en kleuren van voorwerpglaasjes (objectglaasjes). Om de objectglaasjes goed in de verzendkoker te laten passen, dient het formaat van de objectglaasjes  ca. 76 x 26 mm te zijn. 

... Lees meer
2 producten
Sorteer op

Waar zijn plastic verzendkokers van gemaakt?

De uitvoeringen van de plastic verzendkokers voor 2 objectglaasjes is gemaakt van breuk-vast HDPE (hoge druk polyetheen). De vorm van deze kunststof verzendkoker is ovaal en bezit aan de binnenkant geleiderails. Op deze manier kan je voorwerpglaasjes veilig in de verzendkoker worden bewaard en vervoerd, zonder dat deze tegen elkaar aan komen. De verzendkoker is voorzien van een veilige sluiting, zodat deze niet open gaat tijden het transport.

Meerdere objectglaasjes bewaren of versturen

Meer dan 2 objectglaasjes bewaren of versturen? Kies dan voor de kunststof verzendkoker van PP (polypropeen). De kunststof verzendkoker biedt ruimte aan 5 voorwerpglaasjes. De vorm is rechthoekig. Ook deze uitvoering van de kunststof verzendkoker heeft inwendig geleiderails, zodat de objectglaasjes niet tegen elkaar zullen komen. Dankzij de veilige sluiting van de kunststof verzendkoker zal het deksel niet onvoorzien open gaan.

Search engine powered by ElasticSuite