Flessendragers

Bent u op zoek naar een betrouwbare manier om chemicaliën en reagentia in uw laboratorium veilig te vervoeren? Ontdek dan de hoogwaardige flessendragers bij InstruLabo. Onze flessendragers zijn ontworpen om de veiligheid in uw laboratorium te waarborgen, terwijl ze gemak en efficiëntie bieden bij het dragen van diverse flessen. Bekijk ons assortiment en ervaar zelf hoe onze flessendragers een essentieel onderdeel van uw laboratorium kunnen worden. Bestel nu en zorg voor een veiligere werkomgeving!

... Lees meer
2 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Duurzame materialen voor langdurig gebruik

InstruLabo's flessendragers zijn duurzaam, maar ook bestand zijn tegen de diverse chemicaliën die in een laboratoriumomgeving voorkomen. Onze flessendragers bieden de stevigheid en weerstand die u nodig heeft. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar verhoogt ook de veiligheid bij het vervoeren van potentieel gevaarlijke stoffen.

Veiligheidskenmerken voor optimale bescherming

Veiligheid staat voorop bij InstruLabo. Daarom zijn onze flessendragers uitgerust met diverse veiligheidskenmerken. De flessendragers zijn van stevige handgrepen voorzien. Bovendien zorgen de verschillende groottes ervoor dat flessen van verschillende formaten stevig op hun plaats blijven, wat de kans op ongelukken aanzienlijk vermindert. Zo bieden wij flessendragers aan voor 1 liter flessen en 2,5 liter flessen.

Waarom Instrulabo?

Kies voor de flessendragers van InstruLabo en verbeter de veiligheid, efficiëntie en gebruiksgemak in uw laboratorium. Met flessendragers van InstruLabo kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid in uw laboratorium! Heeft u nog verdere vragen? Stel ze gerust en neem contact op met ons deskundige team!

Search engine powered by ElasticSuite