Manden

Op zoek naar een draadmand voor uw laboratorium? InstruLabo biedt een aantal draadmanden aan, perfect voor diverse toepassingen in uw laboratorium. Onze draadmanden zijn gemaakt van rvs, dit zorgt ervoor dat ze beter bestand zijn tegen corrosie. Of u nu een draadmand nodig hebt voor sterilisatieprocessen, opslag of transport, bij InstruLabo vindt u de perfecte oplossing. Bekijk ons assortiment vandaag nog en maak de keuze die het beste past bij uw laboratoriumbehoeften!

... Lees meer
5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Draadmanden

Een draadmand is vaak terug te vinden in een laboratorium, waar ze gebruikt worden voor diverse toepassingen zoals het steriliseren van gereedschap, het opbergen van laboratoriumbenodigdheden, of zelfs het ondersteunen van glaswerk tijdens chemische reacties. Bij InstruLabo bieden we ronde en vierkante draadmanden aan met verschillende maten in ons assortiment. De ronde draadmanden zijn uitgerust met een handvat en de vierkante draadmanden worden zonder handvat geleverd.

De voordelen van draadmanden

Draadmanden zijn niet alleen een praktische keuze, maar bieden ook veel voordelen. Hun open structuur zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, wat essentieel is bij sterilisatieprocessen. Dit zorgt ervoor dat uw instrumenten en materialen effectief gesteriliseerd worden, zonder dat er vocht overblijft. Bovendien zijn onze draadmanden licht van gewicht, wat ze gemakkelijk hanteerbaar maakt. Of het nu gaat om opslag, transport, of zelfs als onderdeel van experimentele opstellingen, onze draadmanden zijn een goede keuze voor elk laboratorium.

Duurzaamheid en kwaliteit van onze draadmanden

Bij InstruLabo staat kwaliteit voorop. Onze draadmanden zijn gemaakt van hoogwaardige, roestvrijstalen materialen, waardoor ze bestand zijn tegen de veeleisende omstandigheden van laboratoriumwerk. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid. 

Waarom kiezen voor InstruLabo's draadmanden?

InstruLabo is niet alleen een leverancier van laboratoriuminstrumenten, wij zijn uw partner in succes. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u goed wordt geholpen. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste draadmand voor uw specifieke toepassing.

Search engine powered by ElasticSuite