Hefliften

In het laboratorium wordt een heflift ook vaak een labolift genoemd. InstruLabo biedt meerdere opties bij het kiezen van de juiste heflift. Deze vindt u bij InstruLabo in verschillende kleuren en de hefliften zijn beschikbaar in verschillende maten. 

... Lees meer
Producten 1-24 van 28
Sorteer op

Uit welk materiaal bestaat een heflift?

Standaard worden de hefliften geleverd met een poedercoating (groen). Daarnaast is er een geanodiseerde (blauw) uitvoering en een uitvoering met rvs boven- en onderplaat. De constructie die de hoogteregeling verzorgt is van rvs. Ook is er een uitvoering van geheel rvs, waarbij ook de draaiknop van metaal is. Deze uitvoering is autoclaveerbaar (134 °C).

Het kiezen van de juiste heflift

De hefliften zijn vervaardigd conform DIN 12897. Bij de belastbaarheid van de heflift wordt er onderscheid gemaakt tussen de dynamische en statische belasting. De dynamische belasting is het maximale gewicht dat op de heflift of labolift staat als deze bewogen wordt. De statische belasting is de maximale belasting als de heflift in rust is.

De hefliften met het formaat tot en met 24 × 24 cm zijn in hoogte te verstellen met behulp van een kunststof draaiknop. Voor de hefliften met een formaat van 30 × 30 cm en 40 × 40 cm wordt een ratel meegeleverd. Hiermee is het verstellen van de hoogte van het apparaat simpel uit te voeren. 

Op zoek naar een speciale heflift?

Bent u op zoek naar een heflift met een maximale hoogte? De MAXI-uitvoering van de hefliften biedt extra hoogte (tot 30% extra). Heeft u een autoclaveerbare heflift nodig? Kies dan voor een volledig RVS heflift of labolift. 

De hefliften of laboliften op deze pagina zijn allemaal met de hand te bedienen. Op aanvraag kunnen wij u ook elektrisch uitgevoerde hefliften aanbieden.

Heflift kopen?

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van chemicaliën tot pompen en diverse beschermingsmiddelen en zo hebben wij dus ook een ruim aanbod aan diverse hefliften. Is alles duidelijk of heeft u nog vragen over één van onze hefliften? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met het maken van de juiste aankoop.

Search engine powered by ElasticSuite