Graveerapparaat (elektrisch)

Bent u op zoek naar een hoogwaardig graveerapparaat voor uw laboratorium? InstruLabo is uw ideale bestemming. Wij bieden een uitgebreide selectie van graveerapparaten en benodigdheden. Of u nu fijne gravures op glas, metaal of andere materialen nodig heeft, ons graveerapparaat levert nauwkeurige en consistente resultaten. Neem vandaag nog een kijkje in ons assortiment en kies het graveerapparaat dat perfect aansluit bij uw laboratoriumbehoeften.

... Lees meer
5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

De veelzijdigheid van graveerapparaten in laboratoria

Graveerapparaten zijn onmisbaar in moderne laboratoria. Ze bieden de mogelijkheid om apparatuur en instrumenten te markeren , wat cruciaal is voor de efficiëntie en veiligheid in het lab. Ons graveerapparaat is veelzijdig en kan worden gebruikt voor:

  • Het markeren van glaswerk en laboratoriuminstrumenten.
  • Het aanbrengen van serienummers of identificatiecodes.
  • Het personaliseren van laboratoriumapparatuur voor specifieke projecten of teams.

De vier soorten graveerstiften

Bij nauwkeurige markering en gravering speelt de keuze van uw graveerstift een cruciale rol. Om deze reden bieden we een breed scala aan graveerstiften aan:

  • Schurende graveerstift, deze is ideaal voor ruwere oppervlakken, waar een sterke en duurzame stift nodig is om door hardere materialen te snijden zoals steen, glas of bepaalde soorten metaal.
  • Standaard graveerstift, deze is ideaal voor de dagelijkse werkzaamheden en is de beste keuze wanneer u werkt met zachte materialen zoals hout, plastic of zachte metalen.
  • Standaard carbide, dit is een uitstekende optie voor degene die werkt met hardere materialen zoals gehard staal of andere harde metalen, omdat de standaard carbide graveerstift bekend staat om zijn weerstand tegen slijtage en zijn lange levensduur. 
  • Carbide graveerstift, tenslotte, voor werk dat precisie vereist, bieden we de carbide graveerstift extra fijn aan. Deze graveerstift is perfect voor precieze graveringen op kleinere oppervlakken of voor het aanbrengen van fijne details op harde materialen.

Bij uw aankoop op ons graveerapparaat ontvangt u alle vier de soorten graveerstiften: de schurende, de standaard, de standaard carbide en de extra fijne carbide. Deze diversiteit zorgt ervoor dat u voor elke graveertaak de juiste stift tot uw beschikking heeft. We begrijpen echter dat graveerstiften na verloop van tijd kunnen slijten door intensief gebruik. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om individuele stiften van elk type apart bij te bestellen. Zo kunt u uw set altijd compleet en klaar voor gebruik houden, ongeacht de frequentie en intensiteit van uw graveerwerkzaamheden.

Kwaliteit en precisie van InstruLabo's graveerapparaten

Bij InstruLabo staat kwaliteit voorop. Ons graveerapparaat biedt superieure precisie. Dit zorgt ervoor dat u keer op keer nauwkeurige en heldere gravures krijgt. Bovendien zijn onze apparaten ontworpen om gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm te zijn, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elk laboratorium.

Waarom kiezen voor een graveerapparaat van InstruLabo?

InstruLabo is toegewijd aan het leveren van alleen de beste laboratoriumapparatuur. Ons graveerapparaat en de graveerstiften zijn geen uitzondering. Wanneer u kiest voor een graveerapparaat van InstruLabo, kiest u voor:

  • Apparaten van topkwaliteit die betrouwbaar en efficiënt zijn.
  • Uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.
  • Een investering in de efficiëntie van uw laboratorium.
Search engine powered by ElasticSuite