Anatomische

Het anatomische pincet wordt gebruikt voor het atraumatisch vasthouden en vastgrijpen van gevoelige structuren. De bladen van het anatomische pincet hebben een kruisribben of een gegroefde binnenkant en zorgen voor een veilige instrumentatie. Sommigen anatomische pincetten maken een werkwijze die het weefsel ontziet mogelijk, waarmee bloedvaten dan wel zenuwen nauwkeurig worden weggehouden. Pincetten worden veel in de chirurgie gebruikt, maar komen ook goed van pas in het laboratorium. Anatomische pincetten hebben niet heel veel grip, maar ze beschadigen ook het minst. 

... Lees meer
8 producten
Sorteer op

Soorten anatomische pincetten

Bij InstruLabo hebben we een ruim aanbod aan anatomische pincetten. Deze zijn er in verschillende materialen, soorten en maten. Zo vindt u bijvoorbeeld kunststof anatomische pincetten bij ons in zeven verschillende maten. Daarnaast hebben wij ook nog anatomische pincetten van RVS in een rechte vorm. Deze hebben we in acht verschillende maten. 

Anatomisch pincet bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk een stuk veiliger maakt. In ons ruime assortiment aan laboratoriumartikelen vindt u ook anatomische pincetten. Deze vindt u bij ons in verschillende soorten en maten. Bekijk de volledige collectie om te zien welke opties we allemaal hebben. 

Anatomisch pincet kopen?

Heeft u interesse in een anatomische pincet van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van onze producten zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen bij het vinden van de juiste artikelen.

Search engine powered by ElasticSuite