Reageerbuisrekken

Reageerbuisrek kopen? Bij InstruLabo zijn metalen reageerbuisrekken in twee verschillende variaties verkrijgbaar: rvs reageerbuisrekken en metalen rekken met bekleding. Bij InstruLabo heeft u een ruime keuze; meer dan 60 verschillende reageerbuisrekjes. 

... Lees meer
Producten 1-24 van 43
Sorteer op

Bij InstruLabo zijn metalen reageerbuisrekken in twee verschillende variaties verkrijgbaar: rvs reageerbuisrekken en metalen rekken met bekleding. Bij InstruLabo heeft u een ruime keuze; meer dan 60 verschillende reageerbuisrekjes. 

Waarom RVS een reageerbuisrek kopen?

Bij de rvs reageerbuisrekken onderscheiden we de rekken, gemaakt van draad en gemaakt uit (gevouwen) rvs plaat met uitsparingen. Zeker in de uitvoering van de reageerbuisrekken rvs van draad, zijn de mogelijkheden legio. De Reageerbuisrekjes van rvs draad kunnen we ook vrijblijvend in de door u gewenste uitvoering aanbieden. Denk hierbij aan de posities en de afmetingen van de vakken, alsmede de hoogte tussen de etages en eventuele handvaten). Dit kan al bij een afname van één stuk!

Een groot voordeel van rvs reageerbuisrekken is duurzaamheid. Reageerbuisrekken van rvs zijn duurzaam: deze stabiele reageerbuisrekken gaan lange tijd mee en zijn in principe onverwoestbaar.

De rvs reageerbuisrekken worden ook aangeboden door de fabrikanten van waterbaden, zoals GFL, Julabo en Memmert. Deze reageerbuisrekken zijn dus speciaal bedoeld voor de waterbaden en zorgen er voor dat de ruimte in het waterbad optimaal gebruikt wordt.

Reageerbuisrekken met plastic bekleding

InstruLabo levert ook een ruim programma reageerbuisrekken met plastic bekleding. Deze uitvoering van de reageerbuisrekken is niet geschikt om geautoclaveerd te worden. Wel kunnen de kunststof reageerbuisrekken kortstondig temperaturen tot +150°C doorstaan. Een voordeel van de reageerbuisrekken zonder handvaten is o.a. dat deze bij opslag - als de reageerbuisrekken niet gebruikt worden - eenvoudig gestapeld kunnen worden en hierdoor minder ruimte innemen.

Meer producten

Heeft u toch liever een reageerbuisrek van (geheel) kunststof? Bekijk hier ons assortiment kunststof reageerbuisrekken. Naast rekken, zijn er bij InstruLabo ook reageerbuishouders of reageerbuisknijpers verkrijgbaar. 

Search engine powered by ElasticSuite